România la loc de frunte în violarea Drepturilor Omului în anul plandemic 2020 – Europa News
Romania

România la loc de frunte în violarea Drepturilor Omului în anul plandemic 2020

CEDO a confirmat numeroase cazuri de încălcare a drepturilor omului în 2020, Rusia cumulând cel mai mult – 173, cea mai mare parte pentru „dreptul la libertate și securitate” și „dreptul la un proces echitabil”.

Urmează apoi Turcia „sultanului” Erdogan, care și înainte de pandemie își băga opozanții în închisoare. Spre rușinea noastră, imediat după Ucraina care se află pe locul 3, urmează „România lui Arafat”, care a călcat în picioare drepturile și libertățile omului, atât în starea de urgență, cât și în cea de alertă, prelungită de mai multe ori.

Astfel se explică și grija autorităților de la București de a solicita la CEDO derogare de la respectarea drepturilor omului. Astfel, abuzurile de a nu ni se permite dreptul la credință, mersul la biserică, participarea la Slujba Învierii, au fost posibile în anul 2020, dar acest lucru trebuie să oprească.

Anul acesta, cu orice risc, cu orice preț, în noaptea de Înviere a Domnului, să mergem cu tot curajul și toată libertatea dată de Dumnezeu și să umplem bisericile. Să le arătăm bahaiștilor și ereticilor ce au momentan în mâini frâiele țării, că credința poporului român s-a apărat și se apără prin jertfă.

SURSA

Citește și:  Deputatul Coarnă: ”Prioritatea mea este ca legea certificatului verde să pice în Parlament”
Tags

Articole similare

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close