România devine „prima Colonie a Guvernului Global. De internarea cu forța nu va scăpa nimeni!” E important să știi… – Europa News
Romania

România devine „prima Colonie a Guvernului Global. De internarea cu forța nu va scăpa nimeni!” E important să știi…

Noua lege privind caratina și izolarea, potrivit avocatului Gheorghe Piperea, transformă România în prima Colonie a Guvernului Global. Plecând de la textul noii legi, Piperea ne avertizează că „de internarea cu forța nu va scăpa nimeni!”

Peste toate, așa după cum reiese din declarațiile lui Arafat și ale unor membrii ai PNL, ni se pregătește reintrarea în Starea de Urgență și limitarea circulației, precum în urmă cu câteva luni. Asta va duce, inevitabil, la distrugerea economiei țării și preluarea ei pe nimic de marile corporații, după încheierea nebuniei cu Covid-19.

Și toate astea se fac în condițiile în care:

1) Majoritatea celor testați pozitiv cu Coronavirus sunt asimptomatici, adică sunt oameni sănătoși, nu au niciun fel de simptom de boală;

2) Numărul celor depistați infectați este în creștere și pentru că, în ultima vreme, autoritățile au dublat numărul de teste;

3) Testele sunt îndoielnice. Atunci când testezi aceeași perssoană de 2-3 ori și ba îți iese pozitiv, ba negativ, nu poți avea încredere în precizia lor;

4) Majoritatea celor declarați morți de Covid de presa obedientă sunt, de fapt, în proporție de peste 80%, oameni care erau DEJA pe moarte (din cauza cancerului, diabebtului sau a altor boli grave) și în cazul cărora s-a constatat că sunt infectați și cu Covid-19, fără să se poată stabili că Coronavirusul este cauza morții.

În concluzie, noua lege, cu prevederile ei dictatoriale, și amenințarea cu intrarea în stare de urgență se face pe fondul manipulării grosolane a populației. În realitatea, pagubele COLATERALE în vieți omenești (oameni care mor cu zile pentru că nu se mai pot trata pentru alte boli) sunt mai mari decât cele REALE provocate de Covid-19, deși autoritățile nu vorbesc despre asta, iar distrugerea economiei prin executarea comenzilor venite de la OMS (din care Trump a retras SUA ieri, oficial) va crea probleme și mai grave pentru milioane de români.

Citește și:  PNL = NEONAZISM: Raluca Turcan și Vela îi vrea „turnători” pe români

Dar pentru Guvernul Orban aceste lucruri nu contează. Dovadă că România este o colonie a altora!

Daniel Roxin

Iată ce ne spune avocatul Gheorghe Piperea, într-o postare făcută ieri pe Facebook despre România, „prima colonie a Guvernului Global”, țara în care „nu o să putem scăpa de internarea forțată”:

Gheorghe Piperea: Cica guvernul a facut un proiect de lege care sa ii redea instrumentele de „lupta” cu perfidul covid. Cica s-a lucrat la minunatul proiect 40 de ore, continuu. [Sunt niste eroi oamenii astia, ma mir ca nu le-am facut inca un sir de statui pe aleea care va duce catre Catedrala Mantuirii Neamului]. Cica legea pune de acord intentiile „oneste” ale autoritatilor pandemice cu deciziile rau-intentionate de saptamana trecuta ale CCR. Cica se vrea votul de urgenta pe acest proiect de lege. Cica PNL ii conjura pe parlamentarii pesedisti sa voteze proiectul, care proiect cica este pentru siguranta cetatenilor.

Fiind un proiect emis noaptea ca hotii, evident ca nu a fost pus nici in dezbatere publica, nici supus spre avizarea prealabila a unor „comitii si comitete”. [Ce nevoie avem noi de dezbateri, cand avem „specialisti” de talia lui Arafat, Tataru si Rafila? Oamenii sunt priceputi nu numai la epidemii si situatii de urgenta, ci si la legi, drepturi si libertati].

Desi este (inca) in sesiune extraodinara, Parlamentul nu va putea, in mod rational, sa voteze legea mai devreme de o luna de acum incolo. Dar, cine stie, poate ca se intoarce presedintele din vacanta si apasa niste butoane emotionale sau secretoase, si se rezolva problema pana in 15 iulie*.

M-am uitat un pic pe acest proiect.
Ca tehnica de redactare, proiectul este execrabil, inclusiv din perspectiva expresiei intr-o limba romana corecta, contemporana.
Proiectul are foarte multe probleme de constitutionalitate, dar cele cateva lucruri de mai jos sunt, dupa pararea mea, extrem de periculoase pentru democratie:

Citește și:  Doliu în lumea medicală din Timișoara: A murit medicul Ovidiu Burlacu, unul dintre cei mai apreciați chirurgi din Timișoara

(1) proiectul dicteaza ca, daca directorul OMS declara pandemie, in secunda doi, in Romania e epidemie; definitia epidemiei contine orice, cu exceptia unor criterii clare, a unor cifre si a unor extensii teritoriale; daca aveati impresia ca Romania este o biata colonie, acum aveti proba certa, indubitabila, ca asa este; Romania devine, prin acest proiect de lege, prima colonie a guvernului global; OMS s-a dovedit a fi o organizatie foarte chinezeasca, foarte incoerenta, foarte putin credibila prin legaturile cu sponsorii sai din domeniul Big Pharma sau IT, fiind condusa de un presedinte acuzat de coruptie si de alte dracii la el in tara (Etiopia), iar noi luam drept versete biblice/coranice recomandarile OMS, numai si numai pentru ca nu stim cum sa scoatem camasa fata de acuzatia ca autoritatile pandemice au uitat sa declare epidemie in Romania;

(2) nu mai avem dreptul sa fim bolnavi si sa lasam sa se vada simptome de boala contagioasa; simptomele vor fi cele descrise (sau balmajite) in hotarari de guvern, deci nu stim daca a stranuta, a tusi sau a ne sterge nasul in spatii publice este sau nu motiv sa fim luati cu izoleta; ma rog, vom sti fiecare imediat dupa ce vom fi fost luati cu izoleta, in urmarea unui apel al unei persoane „bine” intentionate la 112; de internarea medicala fortata nu mai scapa nimeni, oricate masti ar putea si oricata distanta sociala ar lua;

(3) orice persoana sanatoasa poate fi suspecta de a fi infectata; pe baza simplei suspiciuni, persoana sanatoasa poate fi separata fizic de familie si de comunitate, pentru a fi supusa unui tratament; sigur ca nu va mai amintiti emotia produsa de propunerea triumviratului Arafat + Streinu-Cercel +Tataru de a separa fizic batranii de familie, dar eu imi amintesc; singurul semi-sanctionat a fost Streinu-Cercel; retroactiv, toata acea poveste va putea dobandi baza legala odata cu promulgarea acestei legi naziste;

Citește și:  Chinezii au descoperit coronavirusul acum 7 ani. L-au ținut „ascuns” într-un laborator din Wuhan

(4) persoanele asimptomatice care refuza carantinarea sau internarea si tratamentul vor fi puse sa achite contra-valoarea carantinarii, a internarii fortate si a tratamentului, inclusiv a hranei, pentru inteaga perioada a puscariei medicale; deci, cei nesupusi nu numai ca vor fi bagati la zdup (medical), dar vor fi obligati sa suporte si costurile impuscarierii lor; bine, daca vor mai iesi intregi de acolo – in caz contrar, costurile le vor suporta urmasii infectatilor aparent sanatosi;

(5) pot fi suspecte de contaminare si, deci supuse carantinarii, si bunurile persoanei suspecte (stiu, e absolut stupid sa sustii ca un lucru neinsufletit este suspect, adica, potential vinovat de ceva, dar asta este exact exprimarea proiectului de lege).

Asadar, ca pe vremea NKVD, putem spune, cu mandrie : „nu exista persoane sanatoase, ci numai persoane pe care inca nu le-am declarat noi infec(ta)te”.

Probabil ca o sa mai revin asupra acestui proiect, pentru ca puterea se grabeste sa il vada votat in Parlament, iar opozitia il asteapta cu entuziasm, pentru a-l vota.  Oricum, intr-un fel sau altul, vom ajunge din nou in fata CCR, cu sau fara intermedierea Avocatului Poporului. Asta daca nu sunt desfiintate, intre timp, prin OUG, de Orban „cel bun”.

*15 iulie este data la care expira starea de alerta si la care vom putea iesi in strada, ca sa cerem demisia/demiterea imediata a guvernului Orban; ma refer la noi, cei care ne-am dat seama de la inceput ca imparatul este gol si ca „lupta” contra covid este o lupta pentru buzunare corupte si pentru scoruri electorale mari in favoarea preferatii neo-sekuritatii, am putea iesi in strada si am putea cere demisia acestui guvern. (Sursa: Gheorghe Piperea)

Tags

Articole similare

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close