Romania

“Români nevaccinați, suntem majoritari! BOICOTAȚI MALL-URILE, BOICOTAȚI SUPERMARKET-URILE! – Av. Gheorghe Piperea la mitingul pentru LIBERTATE

Românii din toată țara se adună sâmbătă, 24 iulie, în Piața Universității din București, de la ora 16:00, pentru a spune NU dictaturii înstăpânite sub pretextul pandemiei, NU segregării sociale prin pașapoarte de vaccinare și NU obligativității vaccinării.

Manifestarea pentru Libertate de la București se înscrie în cadrul mai larg al unei mișcări mondiale de protest. Numai în Franța, o țară vizată de unul dintre cele mai draconice regimuri ale tiraniei covidiene – de la care iau lumină figuranți precum Ioana Mihăilă, Dan Barna și Raed Arafat, dornici să preia „modelul” și în România -, se va protesta în nu mai puțin de 175 de orașe, după ce săptămâna trecută ieșiseră deja sute de mii de oameni în stradă.

Redăm secvențe mai importante din cadrul manifestării:

Transmisiune ActiveNews cu Gheorghe Piperea: https://www.facebook.com/activenewsro/videos/2992591177734138/

Av. Gheorghe Piperea: Boicotați mall-urile! Boicotați supermarketurile! Nu din septembrie: boicotați-le de azi, preventiv!

„Din ce în ce mai mult observ că politicienii, acești 500 de politicieni de care vă vorbeam, acceptă sau chiar vorbesc pe șleau despre pașaportul de sănătate, care pașaport va fi documentul electronic sau fizic pe baza căruia noi vom putea să participăm la viața societății. Ori, asta înseamnă că toți cei aproape 10 milioane de adulți din țara asta care încă nu s-au vaccinat – nu vă luați după statisticile false ale autorităților, care spun că suntem 40% – și asta nu pentru că nu au încredere în ideea de vaccin, ci nu au încredere în acest vaccin, în politica relativă la acest vaccin. Dacă toți acești români vor spune NU, chiar preventiv, mall-urilor și benzinăriilor care sunt deținute de multinaționale, lanțurilor de hypermarket-uri care sunt deținute de multinaționale, vor spune NU sistemului de asigurări de sănătate pe care noi îl finanțăm din munca noastră cu contribuții de asigurări sociale de sănătate, dacă 10 MILIOANE DE ROMÂNI vor intra în grevă, vor sancționa în felul acesta patronii care îi șantajează să se vaccineze sub sancțiunea de a-i da afară de la locul de muncă … cine sunt cei 500 de politicieni români atât de puțin fricoși, atât de serioși încât să stea în continuare în picioare și să meargă pe această idee completamente dictatorială?

Bineînțeles că ni se va spune: dar și alte țări au luat-o pe această pantă a totalitarismului. Este adevărat, Franța lui Macron, Parlamentul francez, care este în momentul de față plin de lași, este în curs de a vota o lege care va introduce acest pașaport sanitar ca o condiție pentru a intra în mall-uri, în avioane, în metrouri, în trenuri, ca o motivație pentru un patron dement sau prea-supus puterii ca să îi dea afară de la serviciu pe francezi și, din nefericire o spun, în România de regulă se importă legislație franceză. De peste 160 de ani încoace am importat legislație franceză pentru că a fost bună, pentru că a fost țara drepturilor omului, dar dacă importăm și acest gen de reglementare, ne ducem pe panta totalitarismului.

Cum luptăm? Boicotați mall-urile! Nu din septembrie: boicotați mall-urile de azi, preventiv! Boicotați supermarketurile: nu din septembrie, de mâine! Nu mai plătiți contribuții de asigurări sociale de sănătate dacă nu vi se permite să mergeți în spital să vă tratați sau să vă vedeți pacienții care aparțin de familia d-voastră! Nu mai plătiți! Oricum nu veți mai putea plăti dacă cumva patronul o să vă dea afară de la serviciu, pentru că nu o să mai aveți cu ce să vă plătiți nu numai facturile la utilități, ratele la bănci, ci și aceste taxe și contribuții. Nu le mai plătiți, suspendați plata! Aveți dreptul la acest protest. Scrie în Declarația Universală a Drepturilor Omului di 1948 că aveți dreptul să vă opuneți în acest fel unei autorități care depășește limitele drepturilor omului, care disprețuiește libertățile omului! Aveți acest drept.

Ce să mai faceți? Există politicieni care au impresia că pot să își permită orice în țara asta, pentru că tăceți. Există politicieni care deja au transformat cuvântul „nevaccinat”, din adjectiv, în substantiv! În momentul în care acest cuvânt a devenit substantiv, acest cuvânt este deja o marcă pe care o aveți pe frunte. Acest cuvânt vă va face să vă simțiți separați de societate, să vă simțiți abandonați. Dacă este așa, mai întâi faceți plângeri penale împotriva acestor indivizi pentru că vă incită la ură – și asta este infracțiune. Faceți plângeri penale împotriva celor care vă dau afară de la serviciu pentru că ăsta este fapt penal, câtă vreme în România nu există o lege care să transforme vaccinarea în ceva obligatoriu, e abuz în serviciu să fiți concediați, că sunteți funcționari sau angajați la privat, n-are importanță, este infracțiune!

Citește și:  România câștigă Marele Premiu la Festivalul de televiziune Prix CIRCOM 2021

În fine, este momentul să spuneți NU, este momentul să spuneți că sunteți majoritatea în această țară, este momentul să spuneți că v-ați săturat de această inducere în eroare, de această farsă! Este momentul să atrageți atenția că sunteți români trăitori în acest spațiu și aici este locul vostru: nimeni nu vă poate separa de această societate fără să săvârșească o crimă împotriva umanității!”, a subliniat avocatul Gheorghe Piperea.

Transmisiune în direct ActiveNews cu Mihai Târnoveanu și generalul Radu Theodoru: https://www.facebook.com/activenewsro/videos/556598689084893/?t=0

Generalul Radu Theodoru: Uniți-vă, lăsați orgoliile, lăsați tot ce vă desparte, avem un moment istoric: ori trăim și răzbim, ori pierim și suntem slugile nenorocite ale Europei! Pe voi cade rușinea istoriei dacă pierdeți Țara asta Românească!

„Sunt cu totul impresionat de numărul românilor care participă la acest miting. Am fost la mitingul trecut și am plecat tare îndurerat de lipsa noastră de conștiință națională. Nu se poate atunci când Țara asta este în pericol de moarte noi să stăm acasă și să mâncăm mititei!

Două subiecte sunt în atenția mea acum. Primul, al trădătorilor de la Cluj, care vor să regionalizeze România, să ne cumpere ungurii Ardealul. Au tolerat să ave, 5 unguri care conduc județele. Deci stăm drepți în fața prefecților unguri care sunt plătiți de Budapesta ca să dizolve tot ce este românesc în Ardeal! Este o crimă, o trădare națională, iar ardelenii stau pe loc repaus și așteaptă ca Europa să le verse niște finanțe să facă nu știu ce cu ele. Este neapărat nevoie să ieșim din mediul nostru, din Vechiul Regat, și să îi ajutăm, așa cum ne-am ajutat și în 1916 când, cu „Treceți, batalioane române, Carpații!”, am fost și i-am dezrobit. Asta e una dintre problemele capitale.

A doua problemă este a pământului românesc care va fi scos la vânzare. Dacă ne lipsesc de posibilitatea de a stăpâni pământul, suntem ultimii din Europa, cei mai nenorociți, un popor fără vlagă, un popor fără conștiință, un popor fătă istorie! Asta vor: să ne scoată din istorie! Gândiți-vă care este raportul demografic între noi, românii care am făcut România și cei care au venit în țară, veneticii? Care e raportul? Din ce în ce mai mic. Noi suntem din ce în ce mai puțin stăpâni în Țara Românească. Toate legile care se votează sunt legi anti-românești. Ele se votează de un parlament antiromânesc, un parlament absolut minoritar!

Încă una din problemele esențiale ale timpului nostru: se întâmplă o trădare la nivelul conducerii falsei politici de stat astăzi. Conducerea de stat nu este românească. Această conducere este condusă, la rândul ei, de către cei care conduc umanitatea la ora actuală: prostocrația bancară! Știți ce se întâmplă în Anglia. Ar trebui ca asociațiile noastre patriotice să publice documentul prin care englezii, cel mai tradiționalist popor din Europa, sunt pregătiți să li se aplice niște brățări electronice care să-i localizeze la domiciliu: cum pleacă de-acolo, vine Poliția și-i bagă la loc! Deci vacile astăzi în multe țări sunt conduse electronic la pășune. Mâine-poimâine vom fi conduși la masă seara cu brățăruca agățată de mână. Pare un lucru aberant, dar este pericolul cel mai mare de a ne transforma în animale conduse electronic!

Citește și:  Ăștia au votat pentru dreptul bărbaților de a rămâne GRAVIZI

Țara asta Românească trebuie păstrată de noi, românii, cei autentic români, cei care avem rădăcini, cei care am fost la Mărășești, cei care am fost la Oituz, cei care am fost peste tot în istoria noastră și ne-am vărsat sângele! Părinții, bunicii, toți cei care sunt îngropați în brazda asta sfântă, pe care nemernicii o calcă și o profanează. Nu-i lăsați! Nu generația mea poate să mai facă ceva! Noi suntem la cimitir. Pe voi cade rușinea istoriei dacă pierdeți Țara asta Românească! Uniți-vă, lăsați orgoliile, lăsați tot ce vă desparte, avem un moment istoric: ori trăim și răzbim, ori pierim și suntem slugile nenorocite ale Europei!

Încă o dată apelez la voi: Fiți români, nu vă lăsați călcați în picioare!”, a îndemnat generalul nonagenar Radu Theodoru.

Mihai Târnoveanu: Ne așteaptă o toamnă cu multe provocări – vaccinarea forțată a medicilor, profesorilor și copiilor; legea vânzării pământurilor către străini; „educația” sexuală în școli; regionalizarea României; legea discriminării și incitării la ură, care pedepsește libera exprimare!

Din toamnă, se preconizează cel mai puternic atac al străinilor împotriva României, un atac simultan dus pe aproape toate palierele. Se va începe cu o presiune extraordinară pe vaccinarea forțată, probabil se va începe prin impunerea vaccinării forțate a cadrelor medicale, vor urma apoi profesorii, o dată cu începerea școlii, și, cel mai grav, elevii, de la cei mai mici, la cei mai mari.

Tot din toamnă, se va supune la vot în Parlament, anume în Camera Deputaților, legea vânzării pământurilor fără nici o restricție către străini. Prin această lege, orice bogătaș, orice bancher din lumea asta va putea cumpăra oricât pământ în România fără ca măcar să fie obligat să-l folosească în domeniul agriculturii, fără să aibă domiciliul în România, fără să aibă cetățenie românească, fără să trebuiască a dovedi că în ultimul timp a desfășurat activități agricole și cu dreptul de a-l vinde chiar și a doua zi. Deci ei pot face pur și simplu speculă cu pământul acestei țări: azi îl cumpără la un preț, mâine îl vând la alt preț. Deci, această lege care ne afectează în primul rând siguranța alimentară a României va afecta, implicit, în același timp, siguranța națională a României!

În afară de vânzarea pământurilor fără restricții către străini, se va pregăti implementarea „educației” sexuale în școli, pentru a-i sminti cu totul pe copii, o așa-zisă „educație” sexuală, pentru că de fapt asta este agenda homosexualilor și lesbienelor. Asta se pregătește de fapt!

Peste toate acestea, tot din toamnă, ori prin ordonanță de urgență, ori printr-un vot nenorocit în Parlament, se va implementa regionalizarea României, proiect rescos la suprafață de tovarășul Emil Boc de la Cluj, care vrea să reintre în politica mare și să se gudure pe lângă tovarășul Cîțu prin acest proiect al regionalizării. Ei ce spun? Vezi, Doamne, că dacă se face regionalizarea, se atrag mai multe fonduri europene! Păi dacă e să atragem fonduri europene, ele se pot atrage și așa, numai că cineva trebuie să stea cu burta pe carte și să scrie niște proiecte! Deci fondurile europene nu e obligatoriu să fie atrase numai prin regionalizare. Această regionalizare presupune înfrățirea transfrontalieră a regiunilor: deci o regiune din România care cuprinde Harghita, Covasna și Mureș la un loc se poate înfrăți, ca să zic așa, se poate uni cu o regiune din Ungaria sau din Austria! Deci influența și puterea statului național, unitar, indivizibil, independent, suveran român va scădea considerabil. Este o formă de autonomie teritorială această regionalizare! La început se va arăta „băiatul rău”, adică autonomia „Ținutului Secuiesc” și, după ce va pleca „băiatul rău”, va veni „băiatul bun”, adică regionalizarea României! Și la acest proiect trebuie să fim pe fază în septembrie-octombrie, să mergem în fața Parlamentului și să nu plecăm de acolo până când nu va fi respins.

Citește și:  De ce nu se vaccinează soții Cioloș? Meandrele spiralei lui Bivolaru ar putea fi răspunsul

Din păcate, există o lege care a trecut ca cuțitul prin brânză prin Parlament, fără să aibă nici o împotrivire – doar vreo doi deputați cred că s-au împotrivit. Legea asta se referă la incriminarea discursului incitator la ură și la discriminare. Adică oricine dintre noi, sau cei care sunt mai vizibili pe Internet, dacă spune ceva împotriva străinilor sau împotriva politicii duse de trădătorii ăștia care sunt vânduți total străinilor, este pasibil de mari amenzi sau chiar de pușcărie! Deja CNCD-ul începe să acționeze în acest sens. Altfel, cum vă explicați că pentru discriminarea celor care refuză vaccinarea nu a primit nimeni nici o amendă, în schimb CNCD-ul îi amendează pe cei care afirmă că în Țara Românească tricolorul este singurul steag legal, că în Țara Românească limba română este în veci stăpână… Pentru lucrurile astea se dau amenzi, dar pentru discriminarea care se face pe vaccinare nu se dă nici o amendă.

Dimpotrivă, d-l Barna, un papițoi penibil și sinistru, afirmă tot felul de lucruri la televizor! De aceea zic că tot ceea ce se face este prin comandă străină.

Cum vă explicați că legea vânzării pământurilor către străini a fost trecută în mod tacit de Senat? Ce înseamnă acest lucru? Acest lucru înseamnă că nici un senator nu și-a ridicat fundul de pe scaun să ia atitudine în Senat să spună că există un proiect de lege de vânzare a pământurilor către străini, să-l supună dezbaterii, să-l supună la vot, să-l aducă în atenția publică! 60 de zile a stat la Senat acest proiect de lege prin care pământul țării se poate vinde fără nici o restricție către străini fără ca nici un senator să ia atitudine! Rușine!

Cum vă explicați că în legea prin care ne pot da amenzi uriașe și chiar ne pot băga în pușcărie, legea cu discriminarea și incitarea la ură, ca să ne pună pumnul în gură să nu putem spune nimic împotriva liftelor străine care ne-au invadat țara, la legea asta, la fel, aproape nimeni din Parlament nu a avut ceva de spus! Cum vă explicați acest lucru? S-a ridicat numai un singur parlamentar de la un partid mic de opoziție care a avut ceva de comentat și a spus că să fie scutiți de la legea asta parlamentarii pentru discursul politic! Păi oricum parlametarii au imunitate parlamentară și nu dau socoteală pentru ce spun ei, dar noi, oamenii simpli, e imunitate avem? Noi suntem direct vizați prin această lege!

Doamne-ajută și multă unitate! Fără unitate reală în jurul Adevărului, în jurul unor principii, altfel nu iese decât o mascaradă! Cu Dumnezeu înainte pentru biruința neamului românesc!”, a îndemnat Mihai Târnoveanu de la Calea Neamului.
Dr. Geanina Dragnea: Se dorește vaccinarea inclusiv a bebelușilor de 0-6 luni. Noi putem alege, dar copiii noștri depind de noi.

„Am fost uimită de ploaia de minciuni și informații aberante care au antrenat decizii aberante. Stă în putința fiecăruia să se informeze și să își informeze aproapele! Numai prin informare putem combate minciuna. S-a creat o falsă impresie că avem de unde alege cu aceste vaccinuri. De fapt, toate conțin același lucru (linii celulare dezvoltate din fetuși avortați, n.red.), toate au reacții adverse, nu s-au terminat studiile, deși în 2023 se termină studiile, se forțează vaccinarea până în 2022. Se dorește vaccinarea inclusiv a bebelușilor de 0-6 luni. Noi putem alege, dar copiii noștri depind de noi. Dacă noi acceptăm așa de ușor aceste vaccinări, aceste testări, la fel de ușor le vom accepta și pentru copii, nu? Deci trebuie să luăm atitudine!”, a explicat dr. Geanina Dragnea.

SURSA

Tags

Articole similare

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close