Romania

Retroparada Primaverii: Peste 100 de bijuterii pe patru roti expuse in Timisoara

Asculta informatia

Batrane doamne de poveste vor face din nou senzatie la Timisoara in aceasta primavara. Rafinate, elegante si cu parfum de epoca, bijuteriile pe patru roti vor fi admirate de pasionatii de autoturisme.

Retromobil Club Romania organizeaza Retroparada Primaverii in Piata Unirii, sambata, 22 aprilie, cu incepere de la ora 10.00.

Vizitatorii se vor putea delecta admirand peste 100 de vehicule din istoria automobilistica. Se anunta un numar de peste 100 de vehicule istorice expuse, marea majoritate apartinand colectionarilor din Timis, carora li se vor alatura colectionari din Hunedoara si Caras Severin, precum si cativa colegi de pasiune din Serbia. Va asteptam sa le admirati in intreaga lor splendoare.

La 25 de ani de la infiintarea sa de catre 21 de pasionati de vehicule istorice, Retromobil Club Romania constituie la ora actuala cea mai importanta asociatie de profil din tara, fapt ce se datoreaza celor peste 3.700 de membri si eforturilor considerabile prin care restaureaza si intretin vehicule istorice ce se inscriu in patrimoniul tehnic si cultural national si mondial„, transmit reprezentantii Retromobil Club Romania, devenit o prezenta obisnuita pe scena automobilismului romanesc, fiind pastratorul unei traditii nationale automobilistice care a inceput in urma cu peste 120 de ani. Atunci Romania s-a inscris in topul primelor 10 tari din Europa ce au introdus automobilul, fiind, totodata, cea a sasea tara din lume in care s-au organizat primele curse de automobile (1904).

Citește și:  Dan Bittman: „Nu există niciun scenariu roșu în Timișoara. Este o minciună sinistră”
Tags

Articole similare

Leave a Reply

Close