Sanatate

Resetarea C0vid – Se apropie ziua răfuielii

Asculta informatia

Avem o listă lungă de provocări cu care ne confruntăm în acest moment. Există criza economică globală, criza energetică europeană, inflația fulgerătoare și amenințarea cu escaladarea războiului, pentru a numi doar câteva. Pe lângă toate acestea, „industria COVID” se pregătește pentru o nouă rundă de tiranie medicală (a se vedea ce se întâmplă în China).

Răspunsul global a fost putin spus dezastruos, iar a urma încă o dată același manual este nebunie pură. Există un singur motiv pentru a reveni la strategiile dovedite ca dăunătoare și acesta este pentru că rezultatele dăunătoare sunt de fapt dorite.

Pe 7 octombrie 2022, chirurgul general din Florida, dr. Joseph Ladapo, a emis un nou ghid de injectare COVID, recomandând bărbaților cu vârste cuprinse între 18 și 39 de ani să se abțină de la a face vaccinul COVID, deoarece datele arată o creștere cu 84% a deceselor cu cauze de inimă în rândul bărbaților în decurs de 28 de zile de la injectare.

Crimele comise de „complexul militar-industrial COVID” – care include guverne, Big Tech, mass-media, Big Pharma și industria de cercetare a armelor biologice din întreaga lume – sunt acum atât de numeroase și atât de flagrante în natură, încât este greu de înțeles că vor scăpa cu basma curată pentru totdeauna.

Vine o zi in care vor da socoteală. Se pare că și autoritățile noastre de sănătate publică se tem de acest lucru, motiv pentru care se luptă cu disperare pentru a preveni eliberarea datelor despre vaccinurile COVID-19. Centrele pentru Controlul și Prevenirea Bolilor din SUA au petrecut 15 luni ducând o luptă juridică pentru a preveni eliberarea datelor V-Safe, iar Administrația pentru Alimente și Medicamente din SUA refuză acum să publice rezultatele autopsiei persoanelor care au murit după lovitură.

Citește și:  PARANOIA COVID: Două femei s-au deghizat în ‘bunicuţe’ pentru a se vaccina

Centrele pentru Controlul și Prevenirea Bolilor au petrecut 15 luni ducând o luptă juridică pentru a preveni eliberarea datelor V-Safe, iar Administrația pentru Alimente și Medicamente (FDA) din SUA refuză acum să publice rezultatele autopsiei persoanelor care au murit după administrarea vaccinului COVID.

După cum s-a menționat într-un articol GB News1 din 10 octombrie 2022 al prezentatorului britanic Mark Dolan, avem o listă lungă de provocări cu care ne confruntăm în acest moment. Există criza economică globală, criza energetică europeană, inflația fulgerătoare și amenințarea cu escaladarea războiului, pentru a numi doar câteva.

Dar, pe lângă toate acestea, există „industria COVID”, pentru a folosi termenul lui Dolan, care nu este pe cale să renunțe la pandemie foarte curând. Și, de ce ar face-o? La urma urmei, este justificarea pentru starea globală de biosecuritate; scuza perfectă pentru a introduce supravegherea biologică, identitățile digitale, Marea Resetare și a patra revoluție industrială (adică transumanismul).

SURSA

Tags

Articole similare

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

23 − 16 =

Close