Romania

Reparatiile de pe drumul refacut din temelii vara trecuta se extind intre Cosava si Margina.

Asculta informatia

Provocarea continua pentru soferii care au de parcurs cea mai tranzitata sosea din vestul tarii, DN68A, pe segmentul dintre Cosava si Cosevita. Se incheie lucrarile de intretinere si reparatii pe acest sector in weekend, iar apoi muncitorii extind interventiile, astfel ca traficul va fi perturbat, intrucat sunt restrictii de circulatie.

Pe acest sector de drum, extrem de circulat in lipsa unei bucati din Autostrada Lugoj – Deva, de nici 10 km, asfaltul cedeaza si e nevoie de interventii. Aceasta chiar daca un segment de 4 km a fost reabilitat vara trecuta, ministrul Transporturilor de atunci, Catalin Drula, anuntand ca a fost refacut din temelii.

Reprezentantii Directiei Regionale de Drumuri si Poduri atrag atentia ca se va lucra si peste weekend, dar si saptamana viitoare, pe inca un tronson.

Lucrarile la structura rutiera a DN 68A continua si saptamana viitoare. Astazi se va asterne stratul de uzura pe sectorul unde s-a lucrat saptamana aceasta, intre Cosava si Cosevita, iar de sambata, 19 martie, incep lucrari pe sectorul Cosava – Margina. In zona santierului, se circula pe jumatate de cale„, transmit reprezentantii DRDP Timisoara.

Citește și:  Constructor german: Asfaltat direct peste un pat de noroi in SUCEAVA
Tags

Articole similare

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 1 = 3

Close