Romania

Răspunsul senatoarei Diana Iovanovici Șoșoacă la catalogarea ca teroriști de către Cîțu a celor ce se opun vaccinării

Asculta informatia

DECLARAȚIE POLITICĂ – Senator Diana Iovanovici-Șoșoacă, pe tema acuzațiilor de terorism lansate în spațiul public de Premierul României, Florin Vasile Cîțu:

„Dl. Cîțu, ineptul șef al Palatului Victoria, a etichetat luptătorii pt drepturile și libertățile cetățenești drept TERORIȘTI!

MĂ DECLAR, ÎN ACEST SENS, UNICUL SENATOR TERORIST DIN PARLAMENTUL ROMÂNIEI!
Dar, dumneata, dle premier Cîțu ești CRIMINALUL de la Palatul Victoria și cel mai incompetent dintre mulții premieri incompetenți ai României.

Dacă lupta pentru respectarea Constituției României, a Convenției de la Oviedo ratificată prin Lg. 17/2001 de România, deci face parte din dreptul intern obligatoriu de respectat, Codul de la Nurrenberg și tot ansamblul legislativ incident, înseamnă pentru dumneavoastră TERORISM, înseamnă că sunteți într-adevăr un premier de sorginte neofascista și solicit organelor statului român să vă rețină de urgentă și conform ultimelor uzanțe ale Statului neofascist român, să fiți internat la un Spital de Psihiatrie.

Toată lupta noastră împotriva obligativitătii actelor medicale, OBLIGATIVITATE INTERZISĂ DE CONVENȚIA DE LA OVIEDO, CODUL DE LA NURRENBERG ȘI LEGEA 46/2003, PT DREPTURILE PACIENTULUI, este necesară într-un stat în care ați abolit de peste 1 an de zile drepturile și libertățile cetătenesti, ați mituit presa plătind-o cu 70 de milioane de euro pentru a minți poporul român, a-l ține sub teroare și a distruge psihicul și viitorul copiilor noștri. Abuzul psiho-emoțional și fizic exercitat de puterea neofascista de la București de peste 1 an de zile, a dus la cazuri de suicid în rândul copiilor, adulților, atacuri soldate cu crime, acolo unde statul și DSU -ul condus de abuzatorul principal Raed Arafat au eșuat lamentabil.

Ați ars oamenii de vii în spitale, i-ați legat și i-ați chinuit ca în lagărele de exterminare, îi intubați și îi omorâți cu sânge rece fără nicio șansă de supraviețuire, aplicând protocoalele omorului în masă, vaccinurile impuse de voi cu care condiționați locuri de muncă, practicarea de sporturi și învățământul, omoară oameni și le alterează starea de sănătate, iar dumneata ai tupeul să ne faci pe noi teroriști? Pentru toate aceste fapte și multe altele, DLE PREMIER ȘI TOȚI CEI CARE CONDUCEȚI ROMÂNIA, SUNTEȚI CRIMINALI!

EU, SENATOR DIANA IOVANOVICI-SOSOACA VĂ ACUZ DE GENOCID ÎMPOTRIVA POPORULUI ROMÂN ȘI SOLICIT SĂ FIȚI DE URGENȚĂ DEFERIȚI JUSTIȚIEI ȘI JUDECAȚI ÎNTR-UN TRIBUNAL DE TIP NURRENBERG!
SI TACUISSES PHILOSOPHUS MANSISSES (tr. Dacă tăcea, filosof rămânea).”

Citește și:  Victor Ponta se RETRAGE din politică: "E timpul pentru familie"
Tags

Articole similare

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

1 + 3 =

Close