Romania

Rareş Bogdan: Laura Codruța Kovesi, candidat la alegerile prezidențiale!

Asculta informatia

Rareș Bogdan vine cu un scenariu fabulos. Prim-vicepreședintele PNL e de părere că următoarele alegeri prezidențiale vor fi extrem de interesante și pe lângă Ludovic Orban și Dacian Cioloș, opțiuni deja asumate, ar putea să apară și candidați surpriză cum ar fi Laura Codruța Kovesi sau Vlad Voiculescu.

”Poate fi luat în calcul oricine poate primi simpatie. Poate fi luată în calcul inclusiv doamna Kovesi. Deocamdată opțiunile enunțate sunt Ludovic Orban și Dacian Cioloș. Nu cred că vor rămâne singurele.

Indiscutabil este Vasile Dâncu, sunt Sorin Grindeanu, Gabriela Firea, Marcel Ciolacu și, de ce nu, este un candidat care părea un outsider, dar care lucrează intens la construirea imaginii, cel puțin la nivel internațional, este Mircea Geoană. Deci ei au cel puțin cinci opțiuni viabile.”, a spus Rareș Bogdan, într-un interviu acordat pentru Libertatea.

Înrebat dacă ia în calculo posibiliă candidatură pentru scaunul de la Cotroceni acesta spune că el vrea să îşi construiască o carieră pas cu pas.

„Sunt un om cu frică de Dumnezeu și care își construiește în spațiul public cariera pas cu pas. Cred că este devreme să discutăm despre asta. Eu sunt un om tânăr (46 de ani – n.r.). Am de învățat foarte multe, sunt foarte deschis la tot ce e nou.

Deocamdată cariera de europarlamentar lider de delegație mi se pare una foarte bună, strângerea relațiilor cu delegațiile altor țări și învățarea coridoarelor puterii de la Bruxelles, un Bruxelles din ce în ce mai important în construcția de putere din România, este pentru mine alegerea corectă a momentului. Ce se va întâmpla pe viitor, vom vedea. Deocamdată nu iau în calcul o astfel de candidatură.”, a spus Rareş Bogdan.

Citește și:  Propaganda de vaccinare a guvernului român devine din ce în ce mai agresivă și mai primitivă: Reducere de 10% la un coș de cumpărături pe cap de vaccinat
Tags

Articole similare

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

39 − 34 =

Close