Romania

Rapperul Puya: La gras nu mai poți să-i spui gras, la prost nu mai poți să-i spui prost, la curvă nu mai poți să-i spui curvă. S-a inventat și un cuvânt nou pentru curvă: „lucrător SEXUAL”

Asculta informatia

Cunoscutul artist Dragoș Gărdescu sau Puya a vorbit despre corectitudinea politică din societate, în cadrul unui podcastului „La Fileu”.

El spune că nu se mai pot spune lucrurilor pe nume, ajungându-se să se promoveze prostituția drept ceva normal.

„La gras nu mai poți să-i spui gras, la prost nu mai poți să-i spui prost, la curvă nu mai poți să-i spui curvă. S-a inventat și un cuvânt nou pentru curvă: „lucrător sexual”.

E un limbaj de lemn, menit să schimbe sensul cuvântului. Atunci când mă obligi pe mine să-i spun prostituatei „lucrător sexual” asta înseamnă că ea lucrează. Adică eu o pun pe ea pe aceeași treaptă cu oamenii care lucrează. Nu e lucrător, nu e prostituție”, a spus Dragoș Gărdescu.

Puya a avut un cuvânt și pentru mass-media, care promovează prostituția pe internet, prin intermediul rețelelor sociale, precum Onlyfans.

„Mi se pare discriminare să diferențiezi oamenii în funcție de câți bani în buzunar. Mi se pare că cel mare pește este internetul. Aici se creează mari probleme în mințile oamenilor. Rețelele sociale au creat o prostituție voalată. Dacă vrei să protejezi femeile în ziua de azi, acolo trebuie să intervii și nu să-i dea lui Buhnici amendă.

Dacă tu sfătuiești, cu atâta aplomb, că ce bine este să lucrezi pe Onlyfans, ce tare e să postezi poze dezbracată, în timp ce un l….u bătrân se freacă, după ce a dat 5 euro, dacă asta e un job, dacă aici s-a ajuns, e o greșeală. Aici trebuie oprită treaba. Practic, creează generații de prostituate, internetul ăsta. Dacă e o muncă…S-a ajuns la ca femeile să fie o marfă pentru internet”, a mai spus Puya.

Citește și:  Frontiera României, supravegheată de 250 de noi camere video noi

Dragoș Gărdescu este căsătorit și are trei copii. Puya este binecunoscut pentru pozițiile sale principiale în fața corectitudinii politice.

În 2021 a povestit cum compania de chipsuri Lay s i-a reziliat contractul de publicitate după ce trupa La Familia a lansat un manifest în favoarea familiei naturale, în contextul Referendumului din 2018.

Tags

Articole similare

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

24 − = 16

Close