Sanatate

RAPORTUL ARATĂ CĂ VACCINAREA COVID FACE MAI MULT RĂU DECÂT BINE

La 10 decembrie 2021, Tribunalul de Primă Instanță și Instanța nr. 2 din Icod de los Vinos, Tenerife, Spania a emis Ordinul: 000314/2021 prin care a decis că „având în vedere incertitudinea științifică actuală cu privire la vaccinul Covid și ținând cont principiul prudenței care ar trebui să ghideze orice acțiune, în special în ceea ce privește un minor”, ​​mamei i se permite să aleagă să nu-și vaccineze copilul, așa cum a dorit tatăl minorului.

Avocații au publicat expertiza pe care s-a întemeiat hotărârea, care a fost redactată de chimistul Dr. Sergio J. Pérez Olivero și publicat sub titlul „Studiu asupra pandemiei”. Analiză științifică independentă”.

Rezumatul raportului complet „Studiul Pandemiei” realizat de autorul său, dr. Sergio J. Pérez Olivero

Sunt Sergio J. Pérez Olivero, autorul raportului științific independent intitulat: „Studiul pandemiei”. Ca om de știință (Licențiat și Doctor în Științe Chimice) și încă de la art. 20 din CE îmi permite, aș vrea să vă vorbesc despre o serie de lucruri de importanță vitală și de care, poate, nu ați fost niciodată la curent. Pentru a vă face o idee despre conținutul raportului, voi începe prin a cita obiectivul și introducerea:

Din punct de vedere pur științific, să aruncăm puțină lumină în întuneric, oferind informații obiective. Pentru aceasta, voi analiza punct cu punct fiecare dintre dogmele incluse în „noua normalitate”.

„Sunt vremuri întunecate pentru natura ființei umane însăși. La sfârșitul anului 2019, lumea noastră așa cum o știam a încetat să mai existe. A cedat locul a ceea ce unii numeau „noua normalitate” care era însoțită de un discurs „oficial” și care presupunea încălcarea unei linii care până atunci fusese de neatins: drepturile fundamentale. Din acel moment, aceste drepturi fundamentale, garanți ai libertății individuale a ființei umane, au devenit aspecte secundare în virtutea unui presupus bine comun, împrejurare, care a fost susținută de nenumărate mijloace de „comunicare” care zi de zi, repetau discursul menționat, „oficial”, poate, cu scopul de a o transforma într-un fel de mantră de conștientizare pentru o populație credulă și, care a fost adoptată de politicieni și chiar de membrii FCSE, ca o poruncă divină incontestabilă.

Citește și:  Banalizarea C0VID-ului. S-a transformat într-o simplă viroză!

Știți că nu există o singură dovadă științifică care să demonstreze izolarea celebrului SARS-CoV-2? Și că acest lucru este recunoscut și confirmat de peste 110 instituții din peste 20 de țări, inclusiv de guvernul nostru?

Știți că PCR-urile nu sunt apte pentru diagnosticarea sindromului cunoscut sub numele de Covid-19 deoarece prezintă o eroare de 97% și că aceasta este chiar recunoscută la nivel judiciar în două țări? Și că nici celelalte teste nu sunt apte? Și ce poate fi periculos pentru sănătatea dumneavoastră dacă există malpraxis în timpul recoltării probelor? Și că un pozitiv diagnosticat cu PCR nu înseamnă că este infectat, sau că este contagios?

Știți că măștile faciale nu oferă nicio protecție reală împotriva așa-zisului virus? Și că pot provoca probleme de sănătate foarte grave, mai ales copiilor?

Știți că celebrii „asimptomatici” nu sunt forma majoritară de presupusă transmitere? Și că această teoretică transmitere ar fi de 20 de ori mai mică decât cea a simptomaticului? Și că probabilitatea ca o persoană sănătoasă, asimptomatică, care nu știe că poartă virusul să infecteze o altă persoană, este semnificativ mai mică de 1%?

Știți că mortalitatea din cauza presupusului virus este mai mică decât a unei gripe obișnuite?

Știți că există alternative la „vaccinurile” anti-Covid-19? Și că sunt mai eficiente decât serurile experimentale?

Știți că imunitatea naturală este de până la 20 de ori mai protectoare decât cea teoretică pe care se presupune că o oferă serurile? Știți că persoanele care au primit „vaccinul” au probabilitate cu 700% mai mari de a dezvolta Covid-19 decât cei care au imunitate naturală datorită unei infecții anterioare? Și că o persoană nevaccinată infectată anterior cu SARS-CoV-2 are șanse de 99,9% să fie protejată împotriva infecțiilor repetate?

Știți că până în prezent, numărând doar Europa, Regatul Unit și Statele Unite ale Americii, aceste seruri experimentale au cauzat peste 40.000 de decese și peste patru milioane de persoane au fost afectate, dintre care peste 50% au fost grave? Și că țările cu un procent mai mare din populația lor „vaccinată” au mai multe decese din cauza Covid?

Știți că ceea ce induc „vaccinurile” atunci când sunt inoculate este formarea proteinei Spike? Și ca numai proteina menționată este tocmai cea care provoacă daune și nu presupusul virus și, prin urmare, forțează corpul să genereze exact ceea ce provoacă răul?

Știți că unul dintre lucrurile pe care proteina le afectează mai întâi este capacitatea ta de a avea descendenți? Și că proteina menționată se poate lipi de la „vaccinați” la cei nevaccinați (vărsare/shedding )?

Știți că eficacitatea reală a „vaccinurilor” este mult mai mică decât ceea ce spun producătorii lor? Știți, de exemplu, că este nevoie într-adevăr de 119 persoane „vaccinate” cu Pfizer pentru a preveni infectarea ca 1 sa nu se contagieze și că același lucru se întâmplă cu toate „vaccinurile”? Știți că cei „vaccinați” prezintă o încărcătură virală de până la 251 de ori mai mare decât cea a „nevaccinaților” și prin urmare pot fi mult mai contagioși?

Dacă „vaccinurile” împotriva Covid-19 funcționează, așa cum vor să ne vândă, atunci de ce decesele cauzate de Covid-19 sunt acum de 44 ori mai mari decât în ​​aceeași perioadă a anului trecut și de ce sunt 75% dintre acele decese sunt ale persoanelor care au fost „vaccinate”?

Știți că incidența sindromului la copii este de 0,0%? Știți că 1 din 1.700.000 de copii a murit de Covid în 18 luni, în timp ce 1 din 9 suferă o reacție adversă gravă după inocularea serului? Și că aproape 86% dintre copiii la care a fost testat „vaccinul” au suferit reacții secundare?

Știți că „vaccinurile” anti-Covid-19 administrate adolescenților au de 7,5 ori mai multe decese, de 15 ori mai multe dizabilități și de 44 de ori mai multe spitalizări decât toate celelalte vaccinuri aprobate de FDA la un loc, pe care le primesc acești adolescenți?

Știți că adolescenții au șanse de 50 de ori mai mari de a avea boli de inimă după „injectările” Covid decât toate celelalte vaccinuri aprobate de FDA în 2021 la un loc?

Știți că în Statele Unite, din 24 septembrie, conform ultimelor date VAERS pentru rangul de vârstă 12-17 ani, după „vaccinare”, au fost înregistrate în total 15.230 de efecte secundare, dintre care 1.200 clasificate drept grave și 21 de decese raportate?

Știți că din punct de vedere științific este imposibil să vorbim despre variante ale unui anumit virus, fără a le dovedi mai întâi existența? Știți că în cazul ipotetic în care ar exista, „celebrele” variante ar fi cauzate chiar de „vaccinuri”? Și că ar fi, tocmai, „vaccinurile” care ar transforma virusul în ceva mult mai periculos din punct de vedere teoretic?

Știți că în „vaccinuri”, există „substanțe” pe care le putem defini „deranjante”, care pot fi potențial periculoase și care pot provoca probleme de sănătate de gravitate diferită?

Știți că sângele persoanelor„vaccinate” a fost analizat de mai mulți oameni de știință și rezultatele au fost descrise de toți ca fiind „oribile și terifiante”?

Dacă ați citit ceva care vă îngrijorează în acest document, vă invit să citiți cu atenție concluziile raportului meu, pe care îl puteți accesa aici și descărca dacă doriți. De asemenea, dacă preferați, puteți accesa întregul raport aici și îl puteți descărca dacă doriți.

Citește și:  Portugalia demarează vaccinarea anti-COVID la începutul anului viitor

SURSA

Tags

Articole similare

Leave a Reply

Close