Europa

Raport! Majoritatea imigranților care au intrat ilegal în Uniunea Europeană sunt bărbați care cred în Jihadul împotriva Occidentului

În 2022, marea majoritate a imigranților care au intrat ilegal în Uniunea Europeană sunt bărbați care cred în Jihadul împotriva Occidentului.

Cifrele au fost publicate de Agenția Europeană de Frontieră Frontex în raportul său de analiză a riscurilor 2023-2024.
În cadrul a ceea ce Frontex numește „intrari clandestine”, grupul principal de cetățeni erau afgani, reprezentând 33%. 15% erau sirieni.

Al treilea grup ca mărime a provenit din Turcia, reprezentând 10%.
Raportul Frontex avertizează că criza se adâncește și nu există semne de ameliorare.
Raportul afirmă că numărul de intrări ilegale ar putea crește și mai mult anul viitor.

„Există multe indicii care sugerează că intrările clandestine ar putea crește anul viitor, în conformitate cu presiunile mai mari preconizate ale migrației la frontierele externe ale UE în general”, se arată în comunicat, citat de thepeoplesvoice.tv.

De asemenea, raportul a subliniat că intrările ilegale sunt din țări (în mare parte Afganistan și Siria) „de unde se pot aștepta unele dintre cele mai mari creșteri ale deplasărilor către Europa”.
Frontex a mai menționat că, pe lângă imigrația ilegală, a existat și o proliferare a rețelelor de trafic de droguri în Uniunea Europeană. În 2022, capturile de droguri raportate s-au ridicat la 1.898 de cazuri. Raportul dezvăluie că autoritățile au confiscat 252 de tone de droguri ilicite.

De ani de zile, oponenții imigrației în masă au observat că majoritatea imigranților ilegali care vin în Europa sunt bărbați de vârstă corespunzătoare pentru exercitarea serviciului militar. În plus, rapoartele menționează că marea majoritate a acestor bărbați sunt imigranți economici. Ei nu fug de război sau de persecuție și nu au motive întemeiate pentru a cere azil.

Citește și:  Încă o biserică bizantină transformată în moschee în Turcia, după Hagia Sofia
Tags

Articole similare

Leave a Reply

Close