Marea Britanie

Raport HALUCINANT! 81% dintre decesele provocate de COVID-19 se înregistrează printre cei vaccinați

Asculta informatia

Decesele în rândul adolescenților de sex masculin au crescut cu 63% de când au început să fie vaccinaţi; decesele provocate de Covid-19 sunt de 12 ori mai multe decât în aceeaşi perioadă a anului trecut …

Sunteți conștienţi de faptul că Australia se află în prezent sub stăpânirea tiraniei dictatoriale din cauza câtorva decese de Covid-19 zilnice? Ceea ce se întâmplă în țara respectivă nu are absolut nimic de-a face cu un virus și totul are legătură cu controlul și trebuie doar să te uiți la ce se întâmplă în Regatul Unit pentru a confirma acest lucru.

Deoarece cele mai recente date privind sănătatea publică arată că persoanele vaccinate anti-Covid-19 au reprezentat 81% din decesele provocate de Covid-19 în această vară, în timp ce datele guvernului britanic arată că decesele de Covid-19 sunt de peste 11 ori mai multe decât în ​​această perioadă a anului trecut și Biroul Naţional de Statistică arată că, de când adolescenților li s-a administrat pentru prima dată vaccinul Covid-19, a existat o creștere cu 63% a deceselor în rândul băieților adolescenți comparativ cu aceeași perioadă din 2020.

Marea Britanie este în esență în mijlocul unui dezastru național, cu un program de vaccinare care a eșuat în mod clar, dar mai îngrijorător este că a ucis și copii și va ucide şi mai mulți. Pentru că se pare că avem o problemă în UK, unde o mare majoritate a populației nu crede un singur lucru decât dacă acesta este difuzat de BBC News, transmite The Expose.

Dar datele nu ar putea fi mai clare. Aruncați o privire asupra ultimului raport statistic Covid-19 din Scoția, publicat pe 29 septembrie. Tabelul 18 al raportului arată că marea majoritate a deceselor Covid-19 între 21 august și 17 septembrie 2021 s-au înregistrat printre populația complet vaccinată, înregistrându-se 233 decese, reprezentând 77% din toate decesele provocate de boală.

Luaţi în calcul şi cele 10 decese care au avut loc printre cei parțial vaccinați, ceea ce înseamnă că populația vaccinată a reprezentat 81% din decesele provocate de Covid-19 în Scoția, între 21 august și 17 septembrie.

Datele Agenției de Securitate a Sănătății din Marea Britanie (înlocuitorul sinistru pentru Public Health England) nu arată nici ele mai bine. Tabelul 4 al raportului publicat de UKHSA arată că au existat 687 de decese în rândul celor nevaccinați, 110 decese în rândul celor parțial vaccinați, dar o înfricoșătoare cifră de 2.338 de decese în rândul celor complet vaccinați între 30 august și 26 septembrie 2021.

Citește și:  Minciunile COVID, statul, mass-media și marea resetare

Asta înseamnă că persoanele nevaccinate reprezintă doar 22% din decesele provocate de Covid-19 în septembrie 2021, în timp ce persoanele vaccinate reprezintă un dezastruos 78%.

Și nici măcar nu încercați să susțineți că acest lucru este normal, deoarece majoritatea populației adulte ar fi fost vaccinate. Dacă acest lucru ar fi normal, atunci cum explicați faptul că decesele provocate de Covid-19 sunt de peste douăsprezece ori mai mari decât în ​​aceeași perioadă a anului trecut, când nu era disponibil un vaccin Covid-19?

Cu doar o eficacitate de 95% (cele mai recente date UKHSA arată de fapt că vaccinurile au o eficacitate negativă de până la MINUS 66%), vă așteptați, desigur, să vedeți în continuare unele decese de Covid-19. Dar nu atunci când sezonalitatea ar trebui să fie de partea noastră, la fel cum a fost în 2020, când decesele au scăzut la aproape zero.

Amestecați sezonalitatea cu un vaccin eficient și ați fi crezut că Marea Britanie tocmai s-ar fi bucurat de o vară fără Covid-19, dar realitatea a fost departe de aşa ceva.

Numerele de mai sus sunt ceea ce v-ați aștepta să vedeți în mijlocul iernii cu un vaccin eficient, nu în mijlocul verii.

Dar, ca și cum a avea un program de vaccinare Covid-19 care se dovedește că nu numai că nu funcționează, ci și agravează starea celor care au fost deja injectaţi, nu ar fi fost suficient de rău, medicul șef pentru Anglia, profesorul Chris Whitty a decis că nu va va accepta decizia luată de Comitetul mixt pentru vaccinare și imunizare și le-a respins pentru că vrea în mod clar să omoare copii.

La fel cum a ajutat la uciderea persoanelor în vârstă și a celor vulnerabile, cu o politică generală a comenzilor de „Nu resuscita” folosind ca scuză pentru a începe îngrijirea de la sfârșitul vieții, care presupunea înfometarea și deshidratarea pacienților, în timp ce supradozajul lor cu un medicament numit Midazolam, cunoscut că provoacă aceleași simptome ca o boală gravă datorată Covid-19.

Este prea devreme pentru a afla dacă copiii au murit deja din cauza deciziei lui Chris Whitty de a le da o injecție experimentală Covid-19, dar datele oficiale ale Biroului de Statistică Națională ne arată că adolescenții cu vârsta de peste 15 ani au văzut deja o creștere semnificativă de decese de când au început să li se administreze vaccinul anti-Covid-19.

Citește și:  70 de ani de domnie pentru regina Elisabeta a II-a; Regatul Unit se pregăteşte de sărbătoare

Ediția din 2020 a „Decesele înregistrate săptămânal în Anglia și Țara Galilor”, care poate fi accesată pe site-ul ONS AICI, arată că între săptămâna care se încheie pe 8 mai 2020 și săptămâna care se termină pe 18 septembrie 2020, în total 219 decese a apărut în rândul tinerilor de 15 – 19 ani. Dintre acestea, 142 de decese au fost în rândul băieților adolescenți, în timp ce 77 de decese au fost în rândul fetelor adolescente.

În timp ce ediția din 2021 ale aceluiaşi raport, care poate fi accesat pe site-ul ONS AICI arată că între săptămâna care se termină pe 7 mai 2021 și săptămâna care se termină pe 17 septembrie 2021, un total de 320 de decese a apărut în rândul tinerilor de 15 – 19 ani. Dintre aceste 231 de decese au fost în rândul băieților adolescenți, în timp ce 89 de decese au fost în rândul fetelor adolescente.

Acest lucru arată că numărul deceselor între 7 mai 2021 și 17 septembrie 2021 în rândul adolescenților cu vârsta de 15 ani și peste a fost cu 46% mai mare decât numărul deceselor din această grupă de vârstă în aceeași perioadă din 2020, iar creșterea deceselor a început tocmai atunci când adolescenții au început să primească vaccinul Covid-19.

Dar ceea ce arată acest lucru este și faptul că de când vaccinurile Covid-19 au început să fie administrate adolescenților cu vârsta de peste 15 ani, decesele în rândul băieților adolescenți au crescut cu 63%, în timp ce decesele în rândul fetelor adolescente au crescut şi ele, dar cu o rată mult mai mică, de doar 16%.

Am compilat următorul tabel al cifrelor ONS, astfel încât am putut compara cu ușurință numărul de decese pe săptămână în rândul adolescenților cu vârsta peste 15 ani separați în bărbați și femei.

Cea mai mare creștere a deceselor la adolescenți de sex masculin a venit în săptămâna care se încheie la 3 septembrie 2021, care a înregistrat o creștere de 700% a deceselor la adolescenți de sex masculin, dar doar o creștere de 17% a deceselor la adolescenți de sex feminin.

De asemenea, am putut descoperi din tabelul de mai sus că decesele la bărbații adolescenți au înregistrat o creștere semnificativă în 17 din cele 20 de săptămâni de când un număr considerabil de adolescenți a început să primească vaccinul Covid-19, restul de 3 săptămâni înregistrând o creștere de 0% , o scădere de -45% și o scădere de -22% înregistrată în săptămâna care se încheie la 17 septembrie.

Citește și:  Serie de atacuri cu cuţitul în sudul Londrei. Un mort şi 10 răniţi

În timp ce decesele în rândul adolescențelor de sex feminin au înregistrat o creștere față de anul precedent doar în 8 din cele 20 de săptămâni de când această grupă de vârstă a început să primească vaccinul Covid-19. Cinci din cele 20 de săptămâni au înregistrat o creștere cu 0% a deceselor față de anul precedent, în timp ce 7 din cele 20 de săptămâni au înregistrat de fapt o scădere procentuală a numărului de decese înregistrate comparativ cu anul precedent.

Am efectuat o investigație completă a datelor de mai sus cu privire la decesele adolescenților care pot fi vizualizate aici, care arată în mod clar corelația cu apelurile de urgență care solicită o ambulanță din cauza stopului cardiac crescând până la un nivel maxim față de nivelul așteptat.

Când observăm că miocardita, o afecțiune care provoacă inflamația mușchiului inimii și poate duce la stop cardiac, a fost adăugată oficial pe prospectul vaccinurilor Pfizer și Moderna și se știe că aceasta afectează mai ales bărbații, nu este greu să descoperi ce se întâmplă aici.

Problema este că nu ar trebui să fim noi și numai noi cei care vedem acest lucru. Contribuabilul britanic finanțează mai multe instituții publice, inclusiv ONS, UKHSA (fostul PHE) și MHRA (UK Medicine Regulator), care ar trebui să monitorizeze în mod activ toate aceste date și să caute semne de avertizare.

Ceea ce ne lasă cu trei răspunsuri posibile:

1. Sunt prea proști ca să vadă ce se întâmplă
2. Nu văd ce se întâmplă
3. Nu le pasă și par destul de fericiți să ucidă adolescenți și copii

81% dintre decesele Covid-19 sunt printre cei vaccinaţi, decesele Covid-19 sunt de peste douăsprezece ori mai multe decât din aceeaşi perioadă a anului trecut, iar decesele în rândul băieților adolescenți au crescut cu 63% de când au început să primească vaccinul Covid-19, însă Regatul Unit continuă la fel de normal ca și cum nimic din toate acestea nu se întâmplă.

Spuneam ieri că Australia A CĂZUT, dar se pare că Regatul Unit A CĂZUT cu mult timp în urmă.

Tags

Articole similare

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 50 = 60

Close