World

Raport către ONU pentru legalizarea pedofiliei ca „autonomie progresistă”

O organizație de pe lângă Națiunile Unite pledează pentru dezincriminarea tuturor tipurilor de consum de droguri și activități sexuale, inclusiv a relațiilor intime cu minori.

În raportul său către ONU, intitulat „Principiile 8 martie”, organizația Comitetul Internațional al Juriștilor a înaintat o propunere pentru „o abordare bazată pe drepturile omului, care interzice comportamentul asociat cu sexul și consumul de droguri.”

Detaliile șocante au fost descoperite abia recent în raportul de 32 de pagini, care cere ca pedofilia și consumul de droguri să fie dezincriminate, susținând că păstrarea acestor probleme morale drept infracțiuni este un atac la drepturile omului. Legalizarea pedofiliei au denumit-o „autonomie progresistă”.

Jurnaliștii de la The Western Journal au cerut un punct de vedere din partea ONU, solicitându-le să se delimiteze de grupul care încearcă să legalizeze relațiile sexuale cu minori. Ei aduc aminte că „ONU a fost fondată pentru a se asigura că lumea nu va vedea niciodată un al treilea război mondial, și nu pentru promovarea unei agende de stânga, globaliste în întreaga lume”.

Citește și:  Preţul petrolului scade pe fondul creşterii numărului de infecţii cu noul coronavirus

Articole similare

Leave a Reply

Close