AustraliaSanatate

Raport ALARMANT !! 85% dintre decesele înregistrate în New South Wales au fost în rândul persoanelor vaccinate complet

Asculta informatia

Șase dintre cele șapte decese recente de Covid-19 din New South Wales, Australia, erau persoane care au fost vaccinate împotriva presupusei boli.

Într-o conferință de presă, dr. Marianne Gale, director adjunct al sănătății din New South Wales, a declarat că „astăzi tragic am anunțat moartea a șapte persoane care și-au pierdut viața din cauza COVID-19, patru femei și trei bărbați, transmite The Expose.

„O persoană avea 40 de ani, o persoană de 50 de ani, două persoane de 70 de ani, două persoane de 80 de ani și o persoană de 90 de ani, toate aceste persoane aveau condiții de sănătate subiacente, o persoană nu era vaccinată, trei persoane au primit o doză de vaccin COVID, iar trei persoane au primit două doze de vaccin anti-COVID. ”

Marea Britanie se află în prezent în mijlocul unui al treilea val, care vede decese care au avut loc cu un ritm de peste unsprezece ori mai mare decât în ​​aceeași perioadă din 2020, în ciuda faptului că majoritatea populației adulte ar fi acum vaccinată.

Așadar, doar șapte decese care au avut loc în New South Wales, dintre care 85% au fost vaccinate, s-ar putea să nu pară foarte multe, dar trebuie doar să te uiți la numărul de decese înregistrate în Australia de la pandemia blocată în 2020 pentru a realiza că este, de fapt, și acestea apar atunci când statul New South Wales trăiește sub restricții draconice care ar trebui să reducă decesele pe lângă presupusa eficiență a vaccinurilor anti-covid.

După cum puteți vedea din datele de mai sus, cele șapte decese înregistrate într-o singură zi, pe 27 septembrie, sunt de fapt printre cel mai mare număr de decese provocate de Covid-19 care au avut loc într-o perioadă de 24 de ore în tot tetitoriul New South Wales, Australia, în timpul acestei pandemii.

Citește și:  Fabricarea pandemiei COVID

Aceasta este o dovadă clară că blocajele și vaccinurile Covid-19 nu funcționează, deoarece statul New South Wales suferă în prezent ambele. Statul a pus în aplicare ordinele de ședere la domiciliu pentru o mare parte din New South Wales în ultimele două luni, alături de mască obligatorie purtând atât în ​​interior, cât și în aer liber, permise de ieșire de acasă și permise pentru a merge la serviciu, precum și efectuarea unui program extins de vaccinare.

Citeşte şi: Frances Haugen acuză Facebook că acţionează din umbră. Congresul cere anchete amănunţite – Black News

Adevărata întrebare, desigur, este de ce au impus LOCKDOWN în primul rând când au avut loc atât de puține decese asociate cu Covid-19?

Răspunsul este simplu. Pentru că nu este vorba despre un virus, ci este vorba despre control.

Tags

Articole similare

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

58 − = 54

Close