Sanatate

Rapoarte tulburătoare despre tineri care mor subit, inclusiv sportivi

Asculta informatia

O adolescentă din America a devenit cea mai recentă persoană tânără care s-a prăbușit brusc și a murit în mijlocul unui eveniment sportiv. Ashari Hughes, în vârstă de doar 16 ani, se afla în mijlocul unui eveniment sportiv când s-a prăbușit. Ashari a fost internată la spital și a murit mai târziu în acea noapte. Cauza morții nu au fost încă stabilită.

Nu este un eveniment izolat, ci apare tot mai des în rândul sportivilor sănătoși, iar unii se întreabă dacă nu cumva vaccinurile pe bază de ARN mesager sunt vinovate. În acest moment, nu este clar dacă vreunul dintre evenimentele tragice are legătură cu vaccinarea sau dacă sportivii au fost vaccinați, dar numărul tot mai mare de cazuri ridică totuși semne de întrebare.

După cum a raportat CBN News, cercetătorii de la Departamentul de Sănătate din Florida au descoperit că vaccinurile bazate pe ARN mesager sunt asociate cu o creștere cu 84% a afecțiunilor severe ale inimii în rândul tinerilor de 18-39 de ani, cum ar fi miocardita și pericardita.

Citește și:  Moartea subită lovește brusc și la Paris. Cântăreț mort pe scenă
Tags

Articole similare

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

5 + 2 =

Close