Romania

Raed Arafat va fi DEMIS? Decizia care poate însemna sfârșitul șefului DSU

Asculta informatia

Raed Arafat ar urma să fie demis. Informația a fost dezvăluită, pe surse, la un post de televiziune, care a apreciat că debarcarea șefului DSU este iminentă. Această mutare explozivă ar urma să se producă în foarte scurt timp și vine pe fondul nemulțumirilor legate de gestionarea pandemiei de COVID.

Raed Arafat ar urma să fie demis. O decizie în acest sens ar urma să se producă în scurt timp, anunță România TV. Sursa menționată a precizat că o astfel de mutare ar putea să se discute la ședința de astăzi pe care președintele Klaus Iohannis a convocat-o pentru astăzi. Șeful statului va discuta, începând cu ora 17.30, noile restricții pentru stăvilirea pandemiei de Covid-19. În cadrul acestei întâlniri ar putea să se discute și viitorul lui Raed Arafat.

Sursele politice citate de RTV au spus că, în cadrul acestei ședințe s-ar putea cere demiterea lui Raed Arafat și că arv fi mai multe propuneri în acest sens.

Trebuie spus că Raed Arafat a spus în repetate rânduri că nu are de gând să demisioneze. Deși au existat mai multe voci care au cerut debarcarea șefului DSU, acesta a spus că va pleca decât în clipa în care va fi demis!

În urmă cu ceva vreme, acesta a acuzat că toți cei care protestează împotriva sa, mai ales după tragedia de la Institutul „Matei Balș” când a avut loc la începutul anului un incendiu, sunt manipulați.

Citește și:  Arafat a REFUZAT dialogul cu un senator pe motiv că „ne separă cunoștințele medicale“. Rodica Boancă (AUR): Nu, ne separă bunul simț, educația și respectul
Tags

Articole similare

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 35 = 40

Close