Raed Arafat, prima reacție după tragedia de la Constanța: „Pompierii erau deja acolo, dar nu era autoscara” – Europa News
Romania

Raed Arafat, prima reacție după tragedia de la Constanța: „Pompierii erau deja acolo, dar nu era autoscara”

Șeful Departamentului pentru Situații de Urgență, Raed Arafat, a reacționat astăzi după ce o femeie a murit pentru că s-a aruncat de la balcon pentru a se salva din flăcările care i-au cuprins locuinţa din Constanța.

„Inspectorul IGSU a trimis o echipă spre Constanța care va face verificări și va reveni cu detalii și date concrete. Orice neregulă intenționată sau a arătat că nu ne-a comunicat corect va fi tratată aspru.

Chestia cu pernele și plasele pot fi discutate cu experții. Perna numai ca să o umfli durează minute bune și nu este eficientă când sari de la etaje de peste etajul 3.

Aici vorbim de etajul 6. Plus desfășurarea lucrurilor care au fost acolo și momentul în care, din păcate, a decis victima să iasă și să se prindă de balustradă, au fost momente care s-au desfășurat rapid. Pompierii erau deja acolo, dar nu era autoscara. Aici facem verificările să vedem ce s-a întâmplat”, a declarat Raed Arafat.

Citește și:  Lotul 2 din autostrada Sebeș-Turda e aproape de finalizare
Tags

Articole similare

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close