Raed Arafat induce panică în rândurile populației: Matematica fricii! – Europa News
Romania

Raed Arafat induce panică în rândurile populației: Matematica fricii!

Cheloo a lansat mai multe acuzații pe Facebook la adresa șefului Departamentului pentru Situații de Urgență (DSU), Raed Arafat. Rapperul a anunțat cu această ocazie că refuză să mai poarte mască de protecție.

Rapperul și-a intitulat postarea „Asasinat administrativ al spiritului”. Nemulțumit de ceea ce se întâmplă în sistemul medical românesc, artistul a scris: „Spitalele refuză să interneze pacienți cu simptome de Covid. Oameni cu temperatură de peste 38°, stare generală proastă si tuse accentuată, sunt trimiși în izolare la domiciliu, fără a fi testați. Testele se fac pe programare si, până când le vine rândul, liber la promenadă”.

„Botnița lui Lady Arafat mă insultă”

Cântărețul în vârstă de 42 de ani nu s-a oprit aici. Cheloo a avut o reacție dură la adresa lui Raed Arafat. „Arafat induce panică în rândurile populației. Matematica fricii. Ține-i înspăimântați și vinde-le botnițe.O să ajungem să fim obligați să ne cumpăram,fiecare, câte un apartament, în cazul în care ne îmbolnăvim, să avem unde să ne izolăm. Totul pentru bunastarea lui Arafat.”, a scris Cheloo pe Facebook.

Mai mult, Cheloo a contestat vehement obligativitatea măștii de protecție în orice spațiu public închis. „Botnița lui Lady Arafat mă insultă! Făcând parte din categoria celor care nu contează decat în sondaje, o să fac tot posibilul ca masca să devină un obiect dispensabil”, a mai scris Cheloo în postarea sa, care a fost însoțită de de un hashtag cât se poate de sugestiv: „#refuzbotnita!”.

„Refuz să mai umplu buzunarele marilor retaileri”

Cheloo a anunțat că a decis să nu mai cumpere produse din marile magazine din România. „Refuz să mai umplu buzunarele marilor retaileri, abținându-mă , pe cât posibil, de la cumpărăturile săptămânale. Nu voi mai cumpăra pâine, carne, lapte, brânza și alte alimente de bază din magazine. O să cumpăr, ce nu reusesc să produc în grădina proprie, de la tăranii care nu au loc să-și vândă produsele in supermarket sau piata.”, a continuat el.

Citește și:  Politistii sa nu mai fie tinuti la intrarile in Timisoara si sa avem mai multe centre de vaccinare nonstop, printre masurile propuse Primariei si Prefecturii de seful CJT.

Artistul și-a încheiat postarea într-o notă morbidă: „O să cred în virusul vedetă doar în momentul în care morții vor fi adunați din șanțuri cu buldozerele. Deocamdată, doar banii se adună în conturile cui trebuie”.

Tags

Articole similare

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close