America

Psihopatul Bill Gates vrea să ne vaccinăm anual! Ce plan are miliardarul american

Asculta informatia

„Este posibil să trebuiască să facem injecții anuale pentru Covid-19”, a estimat co-fondatorul Microsoft. Bill Gates a vorbit, de asemenea, despre problemele tipurilor de vaccinuri de care avem nevoie acum și despre efectele variantei Omicron.

Declarația lui Bill Gates a fost făcută în cadrul unei conversații pe Twitter cu  Devi Sridhar, cercetător american în domeniul sănătății publice, care este atât profesor, cât și președinte de sănătate publică globală la Universitatea din Edinburgh, Scoția.

Omicron va crea multă imunitate

Sridhar le-a cerut utilizatorilor de Twitter să-i trimită întrebări lui Gates despre pandemia Covid-19.

„Este posibil să trebuiască să facem injecții anuale pentru Covid-19 pentru ceva timp”, a spus Gates. Răspunsul miliardarului a fost la o întrebare adresată de Sridhar despre originea SARS-CoV-2, datele pe care Gates dorește să le vadă și modul în care astfel de informații pot ajuta la prevenirea viitoarelor pandemii, scrie Business Insider.

Gates  a citat date „puternice” despre SARS-CoV-2 ca provenind de la o altă specie și  a estimst că ar trebui să ne asigurăm că laboratoarele sunt precaute. „Vor fi viitoare focare provenind de la alte specii, așa că trebuie să investim pentru a fi pregătiți”, a spus el.

Potrivit lui Gates, varianta Omicron va provoca sistemele de sănătate din întreaga lume, iar cele mai grave cazuri vor fi cele privind persoanele nevaccinate. Dar odată ce Omicron trece printr-o țară, cazurile se vor stinge și „Covid-19 poate fi tratat mai mult ca gripa sezonieră”.

El a adăugat că Omicon va crea multă imunitate cel puțin pentru anul viitor și că o variantă mai transmisibilă a Covid-19 este puțin probabilă, cu toate că nu putem fi siguri.

Citește și:  Bisericile care-l susțin pe Trump au primit milioane de dolari

Gates a abordat problemele actuale legate de vaccinurile anti-Covid-19, spunând că, deși acestea previn efectele severe ale coronavirusului și chiar moartea, există două lucruri importante asupra cărora trebuie lucrat.

Ceea ce se întâmplă acum este că chiar și oamenii complet vaccinați se reinfectează cu variante mai noi și mai puternice ale virusului care apar, iar durata imunizării este încă foarte limitată.

Viitoarele vaccinuri ar trebui să prevină acum reinfecția și, de asemenea, să asigure o durată de siguranță de mai mulți ani.

Tags

Articole similare

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

46 − = 37

Close