America

Protestele părinților vor fi declarate „terorism domestic”?

Asculta informatia

Asociația Națională a Comitetelor Școlare din America, ce reprezintă mai mult de 90.000 de membri din întreaga țară, i-a cerut președintelui Joe Biden asistență federală pentru a investiga și a opri orice amenințări făcute cu privire la politicile controversate predate în școli.

Numeroase ședințe ale consiliilor școlare din întreaga țară au sfârșit în haos, în timp ce părinții și-au exprimat îngrijorările cu privire la probleme serioase, inclusiv predarea teoriei critice a rasei, politicile transgender, conținutul sexual explicit și restricțiile de pandemie, cum ar fi purtarea obligatorie a măștii.

Procurorul general al SUA, Merrick Garland, a îndrumat FBI-ul să colaboreze cu forțele de ordine pentru a proteja membrii consiliului școlar, profesorii și alți angajați ai școlilor publice după protestele părinților nemulțumiți de programele scolare.

Există posibilitatea ca protestele făcute de părinți să fie clasificate drept „terorism domestic” și „infracțiuni de instigare la ură” și atunci legea SUA denumită PATRIOT va fi folosită împotriva părinților.

Citește și:  Statul american Virginia a votat abolirea pedepsei cu moartea
Tags

Articole similare

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 66 = 72

Close