Romania

Protest la Matei Balș. Oamenii au ieșit în stradă: “Opriți MĂCELUL din sănătate!”

Mai multe persoane protestează, vineri seară, în fața clădirii Spitalului Matei Balș. Printre ei se află și Eugen Iancu, tatăl unuia dintre cei care și-au pierdut viața la Colectiv. 

Mai mulți protestatari s-au adunat, vineri seară, la Spitalul Matei Balș. Oamenii au ieșit în stradă pentru a protesta împotriva lipsei de reacție a autorităților cu privire la dezastrul din sănătate.

“Suntem la Balș”, este mesajul atât de simplu, dar care spune atât de multe, postat de Eugen Iancu, tatăl uneia dintre victimele de la Colectiv.

5 morți în incendiul de la Matei Balș

 

Un incendiu a izbucnit în vineri dimineaţă într-un corp de clădire al spitalului Matei Balș, soldat cu cinci morți. Zeci de pacienți au fost evacuați la alte spitale bucureștene.

Corpul de control al prim-ministrului a început verificări la Institutul “Matei Balş” în urma incendiului de vineri dimineaţă izbucnit la unitatea medicală.

Conducerea Spitalului Matei Balș anunță că va sprijini ancheta privind incendiul care a provocat cinci decese. Totodată, cei de la unitatea medicală au transmis condoleanțe familiilor victimelor incendiului.

În comunicatul transmis presei vineri seara, echipa Institutului Național de Boli Infecțioase “Prof.Dr. Matei Balș” transmite condoleanțe familiilor victimelor accidentului din dimineața zilei de 29 ianuarie, soldat cu cinci decese dintr-un total de 101 pacienți spitalizați îngrijiți de 20 cadre medicale pe timpul nopții, inclusiv medicul șef de gardă.

Toți pacienții au fost evacuați și transportați în siguranță către alte unități sanitare, precum și la nivelul celorlalte secții din incinta institutului, susțin reprezentanții spitalului.

protest-matei-bals-29-ianuarie-2021

Citește și:  PARIS: Asasinat în stil mafiot în faţa unui spital
Tags

Articole similare

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close