Sanatate

Prof. Luc A. Montagnier: Guvernele mondiale sunt acuzate de complicitate la genocid și crime împotriva umanității

Potrivit declarației guvernele mondiale sunt acuzate de complicitate la genocid și crime împotriva umanității.

Noi dovezi, inclusiv declarații jurate din partea unor experți de renume, precum profesorul Luc A. Montagnier, au fost înaintate Curții Penale Internaționale de către avocați din mai multe țări care susțin că guvernele din întreaga lume și consilierii lor sunt complici la genocid, crime împotriva umanității și încălcări ale Codului de la Nürnberg.

descarga 45

Avocata Melinda C. Mayne și Kaira S. McCallum au depus o „Cerere de investigație” de 27 de pagini la Curtea Penală Internațională (CPI) de la Haga în aprilie 2021, susținând că guvernul Regatului Unit și consilierii săi ar fi fost complice la crimele împotriva umanității din numele de Covid-19.

La 28 aprilie 2021, perechea a primit o confirmare formală de la CPI și a primit un număr de caz – „141/21”. De atunci, perechea a adunat noi dovezi pe care să le folosească în revendicarea CPI și au stabilit legături cu avocați și cercetători din întreaga lume.

Un nou comunicat de presă lansat pe 17 august, care poate fi vizualizat aici confirmă faptul că perechea a primit afirmații jurate de la experți de renume,inclusiv cercetător și cardiolog nuclear Dr. Richard M. Fleming (foto), laureatul Nobel, virolog, profesorul Luc A. Montagnier și Dr. Kevin W. McCairn, neurolog și expert în boli neurologice.

Profesorul Luc A Montagnier, care a câștigat un premiu Nobel pentru munca sa asupra virusului HIV, a susținut în aprilie 2020 că el crede că noul coronavirus a fost creat într-un laborator. Apoi, în mai 2021, expertul virusolog a declarat că „vaccinările în masă sunt o eroare științifică, precum și o eroare medicală. Este o greșeală inacceptabilă. Cărțile de istorie vor arăta acest lucru, deoarece vaccinarea creează variantele ”.

O nouă cerere a fost, de asemenea, depusă la CPI din cauza cantității mari de noi dovezi și informații care au ieșit la iveală în ultimele luni, iar avocații spun că au acum dovezi convingătoare că „virusul SARS-CoV-2 și „vaccinurile” Covid-19 sunt arme biologice proiectate în mod deliberat, care au fost eliberate în două etape asupra popoarelor lumii ”.

Avocatul Melinda C. Mayne și Kaira S. McCallum au confirmat, de asemenea, că li s-au alăturat acum avocați care au depus Cereri de anchetă similare la Curtea Penală Internațională, în Franța, Republica Cehă și Slovacia.

Citește și:  United Airlines va concedia aproape 600 de angajaţi care au decis să nu se vaccineze

Din această cauză, o scrisoare a fost trimisă CPI la 12 august 2021 prin care solicitau tuturor să li se permită să depună o cerere comună, în timp ce depuneau probe preliminare pentru acuzațiile comune tuturor celor din întreaga lume și solicitau dreptul de a avea cereri specifice țări individuale anchetate și de CPI.

O cerere specifică Regatului Unit este examinarea genocidului persoanelor vârstnice și vulnerabile care a avut loc în case de îngrijire și spitale prin utilizarea inadecvată a midazolamului și morfinei. O altă investigație specifică acestei probleme s-a încheiat și acum, cu o urmărire penală privată împotriva Guvernului Regatului Unit, Matt Hancock, Chris Whitty și alții, dacă echipa de avocați și experți care au efectuat ancheta nu primesc răspunsuri satisfăcătoare la întrebări care au fost transmise celor menționați anterior într-o scrisoare deschisă din 17 august 2021.

În timpul cererii comune, avocați din mai multe țări au solicitat o suspendare imediată a întregului program de injectare Covid-19 și încetarea testării persoanelor asimptomatice.

Avocații spun că acum așteaptă cu nerăbdare decizia Curții Penale Internaționale cu privire la faptul dacă vor permite o cerere comună a mai multor țări, și să accepte Cererea de anchetă.

Ei au precizat că datorită escaladării apartheidului medical, pierderii libertăților și drepturilor de bază, și a numărului tot mai mare, foarte mare, de decese și evenimente adverse grave suferite de vaccinații Covid-19, este urgent ca Curtea să acționeze rapid și fără alte întârzieri.

În acest scop, avocații au solicitat o întâlnire la Haga cât mai curând posibil.

În așteptarea răspunsului, avocata Melinda C. Mayne și Kaira S. McCallum au confirmat că sunt în discuții cu avocați din alte țări care nu și-au depus încă cererile individuale la CPI, dar au indicat că doresc să li se alăture și vor emite o actualizare când mai sunt noutăți.

Citește și:  Românii, revoltați după un clip viral în care un jandarm lovește cu brutalitate un copil

SURSA

Tags

Articole similare

Leave a Reply

Close