AmericaSanatate

Procese în instanță împotriva spitalelor care interzic Ivermectina

Asculta informatia

Deși asociațiile importante de medici se opun utilizării Ivermectinei la oameni, un număr mare de medici din America cred că medicamentul controversat este un tratament eficient împotriva COVID-19 și îl prescriu în limitele propriilor cabinete, informează CBN. Medicii care lucrează în spitale, însă, trebuie să respecte politicile administrației spitalului lor și de aceea au dat în judecată spitalul.

Unul dintre cele mai recente cazuri îl implică pe medicul de la terapie intensivă din Virginia, Paul Marik, care luna trecută a dat în judecată Spitalul General Sentara Norfolk pentru a-i permite imediat să prescrie Ivermectină pacienților săi cu COVID-19.

Spitalul a interzis utilizarea ivermectinei pentru pacienții cu COVID-19, după ce Administrația SUA pentru Alimente și Medicamente a avertizat împotriva ei, spunând pe site-ul lor că a Ivermectina are aprobare doar pentru a trata „viermii, păduchii capului și afecțiuni ale pielii”, iar „datele nu arată că Ivermectina este eficientă împotriva COVID-19”.

Tribunalul inferior din Norfolk a respins cererea Dr. Marik, dar acesta a declarat ca va face recurs la o instanță superioară.

Citește și:  Medic român: ”Cei care au anticorpi anti-proteina spike sunt deja imuni”
Tags

Articole similare

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 27 = 33

Close