RomaniaSanatate

Primul mort după a treia doză de vaccin. O asistentă medicală de 50 de ani din Suceava a murit (oficial în covid) la patru zile după injectarea cu doza 3

Asculta informatia

O suceveancă în vârstă de 50 de ani, vaccinată cu 3 doze de ser Covid, a murit, miercuri seara, de Covid-19, la doar 4 zile după ultima injecție.

Potrivit Monitorului de Suceava, femeia fusese vaccinată cu doza a treia de ser Covid în data de 3 octombrie și ar fi avut comorbidități precum obezitatea și diabetul zaharat. Purtătorul de cuvânt al Spitalului de Urgență „Sfântul Ioan cel Nou” Suceava, dr. Dan Teodorovici, a declarat, joi, ca femeia a spus, la internare, că a doua zi după vaccinare, deci pe 4 octombrie, a avut contact cu o persoană pozitivă și apoi s-a simțit rău.

Pe 5 octombrie s-a prezentat la spital și a fost internată, având deja saturație de oxigen sub 50 la sută. Femeia a declarat, de asemenea, că la momentul vaccinării era asimptomatică.
La internare a primit imediat oxigen, dar starea ei s-a agravat și miercuri, pe 6 octombrie, a fost transferată în UPU pentru a fi ventilată non invaziv. Starea i s-a agravat și a trebuit să fie intubată.
Miercuri după-amiază s-a eliberat un pat la ATI și a fost transferată în ATI, dar, din păcate, spre seară a murit.
„Din ancheta epidemiologică efectuată și după opinia medicilor epidemiologi, nu este o legătură între vaccinarea cu doza a 3-a pentru SARS-CoV-2 și evoluția bolii, respectiv decesul”, afirmă o reprezentantă a DSP Suceava.
Medicii încearcă să inducă ideea că, la momentul injectării cu a 3-a doză, femeia ar fi fost deja infectată cu noul coronavirus și asimptomatică. Femeia însă a declarat că a avut contact cu o persoană pozitivă a doua zi după vaccinare, nu înainte de vaccinare.
La fel de bine putem presupune și că ea a fost victima uneia dintre cele mai comune reacții adverse ale serurilor experimentale Covid, anume contractarea bolii Covid-19. Dar concluziile finale le lăsăm în seama specialiștilor.
Sursa: ActiveNews
Citește și:  VACCINURILE COVID SUNT UN RĂZBOI ÎMPOTRIVA COPIILOR
Tags

Articole similare

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 11 = 13

Close