Sanatate

Preot voluntar mort după vaccinul ModeRNA (MRNA)

Asculta informatia

Preot voluntar mort în urma vaccinării cu serul experimental inventat de Moderna.Dar nu vă faceți griji, vaccinul este sigur, garantat 100% de producători.

 

Desigur, despre cauza morții “nu se știe”, să spunem că preotul a murit din cauza unui vaccin experimental ar fi o teorie a conspirației.

Lifesitenews:

PHILADELPHIA, Pennsylvania, 2 decembrie 2020 (LifeSiteNews) – Un preot greco-catolic ucrainean, John Fields, care anterior a fost voluntar la testarea vaccinului COVID-19 al Modernei, a murit brusc în casa sa. Încă nu este clar dacă moartea vârstei de 70 de ani este legată de vaccin.

Recent, Fields a participat la studiile vaccinului Moderna COVID-19, după ce a primit un e-mail de la Universitatea din Pennsylvania la sfârșitul lunii august, întrebându-i dacă dorește să „participe la a treia și ultima fază” a studiului vaccinului.

Siguranța vaccinului modern și preocupările etice
Producătorul de vaccinuri Moderna a promovat siguranța și eficacitatea vaccinului, dar organizația pro-viață Children of God for Life (Copiii lui Dumnezeu pentru Viață) a raportat în luna mai că a existat o rată de „20% a afecțiunilor severe” în rândul celor care au primit o doză mare de vaccin, în încercările timpurii. Participanții la studiul vaccinului din acea etapă au fost, de asemenea, foarte selectivi, deoarece Moderna „a permis doar voluntari excepțional de sănătoși să participe la studiu”.

Dumnezeu te ajută, dar nu-ți bagă în traistă. Având liber arbitru, tu poți să-ți iei viața indiferent de cât de mult vrea Dumnezeu să te ajute. A te oferi voluntar pentru acest experiment drăcesc este echivalent cu o sinucidere, cel puțin sufletească, în unele cazuri și fizică.

Iisus ne spune să fim înțelepți. O decizie înțeleaptă ar fi evitarea vaccinului sinucigaș.

Citește și:  Finlanda suspendă VACCINAREA tinerilor cu Moderna

Proteina Spike și ARNm utilizate în vaccinul Moderna „au fost construite pe o tehnologie care a utilizat pe scară largă celulele fetale avortate, făcând vaccinul absolut imoral de la început până la sfârșit”.

Copiii lui Dumnezeu pentru Viață au raportat deja despre natura neetică a vaccinului Moderna în martie.

Anumiți membri ai clerului au vorbit, de asemenea, cu privire la natura morală a unui astfel de vaccin și dacă un catolic ar putea să-l folosească. Pr. Robert Altier, preot în Arhiepiscopia Catolică Saint Paul și Minneapolis, a susținut recent o omilie în care, printre alte probleme, a numit vaccinul Moderna pe nume.

El a descris vaccinul Moderna ca fiind „atroce”, deoarece „este conceput pentru a schimba ARN-ul din corpul tău, astfel încât fiecare celulă din corpul tău să fie apoi schimbată pentru a putea combate coronavirusul. Nu mai este sistemul tău imunitar – chiar celulele din corpul tău vor fi schimbate. Aici este răul. ”

În acest context merită revizitate cuvintele d-lui doctor Gabian Rahmanian, care vorbește despre acest vaccin ce urmărește modificarea genetică a omului. – Sursa: Incorect Politic

Tags

Articole similare

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 54 = 59

Close