Polonia

Premierul Poloniei: Vrem să promovăm familia ca parte a Uniunii Europene.

Acesta este unul dintre principalele obiective ale politicii noastre sociale

Asculta informatia

Polonia vrea să consolideze în continuare rolul familiei în viața socială, potrivit anunțului premierului Mateusz Morawiecki la conferința V4 + Coalition Pro Familia. Ministrul polonez pentru familie și politici sociale, Marlena Maląg, a participat, de asemenea, la conferință, alături de vice-miniștrii polonezi și miniștrii sociali din Grupul de la Visegrád și din alte state ale UE.

Morawiecki a anunțat continuarea programului de alocație pentru copii, care va fi introdus ca parte a Noului acord polonez. El a subliniat că familia este celula socială fundamentală a națiunii și a Europei.

Vrem să promovăm familia ca parte a Uniunii Europene. Acesta este unul dintre principalele obiective ale politicii noastre sociale pe forumul UE, despre care am vorbit în timpul summitului de la Porto. Am pus o presiune uriașă pe asigurarea adecvată a nevoilor de bază ale familiilor în buget și în legislația de stat și internațională”, a declarat Morawiecki într-o postare pe Facebook.

SURSA

Citește și:  POLONIA: Peste 40.000 de adolescenţi cu vârste de 16 şi 17 ani s-au înregistrat pentru vaccinul anti-COVID19
Tags

Articole similare

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 65 = 74

Close