Preluarea de catre Consiliul Judetean Timis a pistei de biciclete de pe malul Begai, impotmolita la Cadastru – Europa News
Romania

Preluarea de catre Consiliul Judetean Timis a pistei de biciclete de pe malul Begai, impotmolita la Cadastru

Administratia Bazinala de Apa Banat vrea sa o dea, Consiliul Judetean Timis vrea sa o ia. Cu toate acestea, momentan acest lucru este imposibil. Este vorba despre pista de biciclete, lunga de 37 de kilometri, care proneste de la Podul Modos din Timisoara si se termina la intrarea in Serbia, in directia Zrenjanin. Pista, amenajata cu bani europeni, se afla pe digul raului Bega.

Presedintele Consiliului Judetean Timis Alin Nica spune ca sunt unele probleme la OCPI (Oficiul de Cadastru), astfel ca pista nu poate fi momentan intabulata.

Noi vrem sa o preluam, am inteles ca e o problema cu OCPI, ca cei de la Apele Romane nu pot sa o intabuleze. E o complicatie, ca este constructie pe constructie, pista peste dig. Dar trebuie sa rezolve cumva. Ei vor sa o cedeze, noi vrem sa o preluam, dar e aceasta chichita administrativa care trebuie depasita intr-un fel”, a declarat pentru opiniatimisoarei.ro Alin Nica.

Pista de biciclete are o lungime de 37 de kilometri pe teritoriul Romaniei si parcurge traseul de la Podul Modos, de la iesirea din Timisoara, spre Sanmihaiu Roman, si pana la granita cu Serbia. In continuare, pista isi urmeaza traseul inca 43 de kilometri, pe teritoriul Serbiei, pana la Zrenjanin.

Pista de biciclete a fost inaugurata in anul 2015, valoarea proiectului fiind 2,3 milioane de euro, bani europeni. In cadrul proiectului, au mai fost cumparate si 30 de biciclete care trebuie de asemenea preluate in cazul in care traseul va trece in administrarea Consiliului Judetean Timis.

Sursa: opiniatimisoarei.ro

Citește și:  Timisoara: Liderii irakieni ai unei retele de trafic de migranti treziti din somn si luati pe sus de mascati.
Tags

Articole similare

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close