America

Prăbușirea Babilonului – Informații despre evenimentele din SUA

De la început le spun cârcotașilor sau postacilor ce aruncă cu noroi să nu citească acest articol, priviți la televiziunile de unde vă alimentați cu energie negativă și cu știri false și propagandă și lăsați-ne pe Noi în pace.

 Experiența de viață ne-a învățat că adesea „este mai întunecat înainte de zori” … Că lucrurile nu sunt întotdeauna așa cum par … că curățarea geopolitică va fi un proces dureros. Masa a fost acum pregătită. Certificarea Congresului a fost documentată. Fiți pozitivi și curajoși. Nu va scăpa nimeni de răzbunarea care va veni. Dacă a existat vreodată un moment pentru a ne aminti următoarele expresii și predicții Q, acel moment este acum!

 Va fi biblic!

Nimic nu poate opri ceea ce vine. Nimic!

În dimineața zilei de 7 ianuarie 2021, Congresul SUA l-a certificat pe Joe Biden drept următorul președinte american. Dar, a existat o problemă. Anumiți membri ai Congresului conduși de democrați și fostul președinte Barack Obama, conspiraseră cu dușmani străini pentru a desfășura alegeri frauduloase în 2020 și, prin urmare, comiseseră trădare. Și alegerile încă nu s-au încheiat. Statele ar putea încă să-și certifice voturile pe măsură ce au apărut dovezi ale fraudei electorale, care au inclus probe relevante pentru securitatea națională.

   Iată ce ne dezvăluie judecătoarea Anna Von Reitz : 

,, Dovada că Obama și colegii săi au conspirat literalmente pentru a fura alegerile pentru Joe Biden a venit de la un dezvăluitor din guvernul italian. Agenții CIA au fost identificați în colaborare cu foști membri ai guvernului italian și contractorului italian pentru apărare LORENZO pentru a încărca software-ul folosit pentru a inversa voturile electronice ale americanilor și a suci artificial o victorie a lui Biden. Acum avem cine, ce, unde, când, cum și de ce s-a întâmplat și răspunsul la modul în care o victorie a lui Trump a fost răsturnată în favoarea unui om care este un criminal auto-admis.

Aceasta este „cireșa de pe tort” a tuturor crimelor care au apărut din Mlaștina DC în ultimii cinci ani, expunând pe deplin cultura criminalității care a fost promovată și recompensată încă de la asasinarea lui Kennedy. Înainte de a presupune că aceasta a fost o acțiune simplă a unor agenți italieni implicați în această crimă, generalul italian responsabil cu coordonarea operațiunii este un jucător cheie în structura de putere și administrația Uniunii Europene. Nu a acționat singur.

S-a confirmat că Barack Obama a fost direct implicat și că banii livrați de administrația sa în conturi din Iran au fost folosiți pentru a-i utiliza în acest scop. Vă rugăm să acordați atenție – „confirmat” nu înseamnă presupus. Înseamnă că profesioniștii din domeniul aplicării legii și auditorii criminaliști responsabili de anchetă au dovada în mâinile lor. Acest scandal este mai mare decât Watergate. Aceasta este crima politică a secolului și orice membru al Congresului, republican sau democrat, care nu iese în sprijinul puternic al președintelui Trump va fi marcat pentru totdeauna ca un complice la această crimă și un trădător pentru oamenii din această țară.

Serviciul Secret Italian cooperează pe deplin, iar guvernul italian ia măsuri puternice și imediate pentru a intercepta făptașii și a furniza informațiile presei italiene. Fotografiile fugarilor au fost publicate în Italia și are loc o vânătoare majoră de oameni; unii dintre participanți au fost deja arestați, iar alții au fost arestați sub protecție. Grupul lui Sidney Powell (una dintre avocatele lui Trump) este în fruntea efortului de a sparge această poveste în America și acționează în calitate privată pentru a susține capturarea documentarului și a mărturiei martorilor în Italia. Au nevoie disperată de ajutor: http://nationsinaction.org/

În primul rând și cel mai important, aceste informații trebuie să ajungă la Președinte și la membrii fiecărei delegații a Congresului. Trebuie să aibă „motive de știut” că un vot pentru Joe Biden este un vot public atât pentru un escroc, cât și pentru un sindicat al criminalității, afacerile ca de obicei din DC.  În sensul cel mai adevărat, atunci, această situație este o urgență națională – ceva care ne afectează pe toți negativ, indiferent de rasă, religie sau partidism.”

Citește și:  Pompeo: "Iranul este ‘noua bază’ a jihadiștilor"

      Italia implicată în frauda electorală din SUA

Agenții britanici care lucrau pentru MI-6 din Londra au făcut o operațiune în Italia, care a fost monitorizată de oamenii noștri și de persoanele din Italia și Elveția. Poporul italian este înnebunit că alegerile din SUA au fost gestionate din Italia. Președintele Trump are nevoie de Oamenii din spatele său pentru că face ceea ce a fost angajat să facă: să protejeze poporul american și Constituția de dușmani străini și interni. Iezuiți, masoni, mai multe grupuri au conlucrat pentru a fura aceste alegeri.

Aparent, Elveția nu este singura țară care a jucat un rol major în operațiunea internațională de hacking împotriva alegerilor din SUA. În ultimul articol publicat pe acest blog: https://lacrunadellago.net/2020/12/23/the-swiss-connection-switzerlands-involvement-in-the-us-electoral-fraud/?lang=en autorul și cercetătorul elvețiano-american Neal Sutz a explicat cum Elveția a avut un rol fundamental în lovitura de stat internațională împotriva lui Trump.

Elveția a cumpărat recent drepturile exclusive ale Scytl, compania legată de Dominion Voting System, care, conform mai multor analize statistice, trecuse sute de mii de voturi de la Trump la Biden. Elveția știa perfect despre defectele structurale ale Scytl, dar nu a reușit să avertizeze administrația Trump cu privire la defecțiunile tehnice ale acestui software. Cu toate acestea, există o altă țară care ar fi putut avea un rol și mai crucial în această poveste, iar țara respectivă este Italia. În această privință, există o versiune interesantă și senzațională a complotului fraudelor oferit de Bradley Johnson, fost agent CIA și șef al uneia dintre stațiile agenției. Potrivit lui Johnson, practic Italia a fost direct implicată în manipularea voturilor la alegerile din SUA.

Analistul de informații confirmă parțial povestea privind raidul forțelor speciale americane pentru recuperarea serverelor Dominion găzduite în stația CIA din Frankfurt. Alte surse au confirmat autenticitatea poveștii și aparent raidul a reușit să recupereze serverele, care constituie o dovadă irefutabilă a fraudei. Generalul Thomas McInerney a susținut că, după raid, a avut loc o luptă violentă între paramilitarii CIA chemați din Afganistan pentru a apăra stația și grupul forțelor speciale americane. Cinci militari și-ar fi pierdut viața în acea luptă. Johnson oferă o altă versiune, chiar mai șocantă. Fostul agent al CIA nu neagă această operațiune, dar susține că datele pirate au fost mutate de la Frankfurt la Roma, în ambasada SUA situată pe strada centrală din via Veneto. Potrivit lui Johnson, serverele de la Frankfurt găzduiau doar piese parțiale ale hacking-ului, dar adevăratul principal protagonist al atacului ar fi fost Roma.

În ziua alegerilor, a avut loc ceva fără precedent în istoria alegerilor din SUA. Dintr-o dată, numărarea voturilor în statele cheie a fost oprită simultan în mijlocul nopții, când în Italia era deja dimineață. Operațiunea de hacking era în curs, dar făptașii și-au dat seama că era ceva în neregulă. „Trump a obținut un număr record de voturi”, spune Johnson, iar trecerea voturilor de la Trump la Biden nu a fost suficientă pentru a oferi cu siguranță „victoria” candidatului democrat. Ambasada SUA la Roma ar fi fost implicată în atacul de piratare. În acel moment, Roma a urcat pe scenă primind datele de la Frankfurt, dar a fost necesară o nouă elaborare de algoritmi pentru a schimba în cele din urmă rezultatul în favoarea lui Biden. Prin urmare, operațiunea de recalibrare a atacului de piraterie ar fi avut loc în via Veneto și, dacă acest fapt ar fi confirmat, ambasada americană la Roma ar fi implicată direct într-o încercare de a-l răsturna pe președinte. În acest scenariu, puterile subversive infiltrate în guvernul SUA, Deep State, planificaseră o lovitură de stat împotriva comandantului lor șef.

Citește și:  Şaizeci şi şase de clinici au încetat să facă întreruperi de sarcină în SUA după decizia Curţii Supreme din iunie

În acest moment, ambasadorul SUA în Italia este Lewis Eisenberg, fost membru al Goldman Sachs și colaborator la prima campanie al lui Trump, dar în același timp aproape de lobbyștii sioniști, neoconi, care sunt dușmani ai președintelui pentru planul său continuu de a retrage Armata SUA din Orientul Mijlociu. Johnson susține că în noaptea alegerilor din ambasada Romei din SUA a fost un bărbat din departamentul de stat al SUA. Fostul agent CIA arată în videoclip imaginea acestui bărbat, aparent făcută de autoritățile italiene care desfășurau o operațiune de supraveghere axată pe acest oficial. Acest oficial ar fi fost direct implicat în coordonarea atacului de hacking. În acest moment, Johnson oferă o revelație și mai șocantă. Există un alt actor care a jucat un rol crucial în această operațiune și este Leonardo, o companie guvernamentală italiană lider în sectorul aerospațial și de apărare. Odată ce hackerii au creat noii algoritmi pentru a comuta mai multe voturi de la Trump la Biden, au trimis „aceste noi numere înapoi către un satelit militar italian operat de Leonardo” susține Johnson.

 Aici info despre implicarea Italiei : http://www.paulstramer.net/2021/01/us-embassy-in-italy-conspires-to-take.html

După ce au făcut acest lucru, noile date manipulate au fost trimise înapoi la aparatele de vot Dominion din SUA. Prin urmare, dacă această versiune este corectă, guvernul italian ar fi implicat direct în acest atac. Cel mai mare acționar al lui Leonardo este guvernul italian, deoarece Ministerul Italian al Economiei deține 30% din această companie. CEO-ul LeonardoAlessandro Profumo, a fost numit în 2017 de fostul premier italian Gentiloni și confirmat în 2020 de guvernul actual al lui ConteProfumo a fost, de asemenea, găsit recent vinovat pentru comiterea de fraude de către un tribunal italian și a primit o pedeapsă de șase ani de închisoare. Prin urmare, guvernul Conte ar fi jucat un rol decisiv în operațiunea de hacking, deoarece ar fi furnizat tehnologia lui Leonardo pentru a comite un atac direct împotriva suveranității SUA.

În această privință, este important de menționat că guvernul lui Conte a fost printre primii directori internaționali care i-au transmis felicitări lui Joe Biden, când nu a existat și nu există încă confirmarea oficială a presupusei sale victorii. Italia a încălcat direct OE din 2018. Dacă declarațiile lui Johnson sunt adevărate, Italia ar încălca direct Ordinul Executiv din 2018 (https://www.whitehouse.gov/presidential-actions/executive-order-imposing-certain-sanctions-event-foreign-interference-united-states-election/ ) împotriva interferențelor electorale externe, semnat de președintele Trump.

Președintele nu a fost nepregătit în fața eventualității că țări străine și forțe interne din SUA ar fi încercat să se amestece în alegeri. Ordinul Executiv prevede în mod clar că după 45 de zile de la alegeri, un raport detaliat cu privire la această ingerință trebuie să fie transmis președintelui. Amânând transmiterea raportului către Trump, comunitatea americană de informații a instituit un sabotaj. Cu toate acestea, se pare că directorul DNIRatcliffe, i-ar fi putut transmite lui Trump unele părți din raport și că Trump i-a oferit funcția de avocat special lui Sidney Powell. Consilierul special ar avea puteri relevante cu care ar putea sechestra mașinile de vot, în special cele ale Dominion, ar putea pune sub acuzare autorii fraudei și ar putea confisca proprietățile companiilor implicate direct în atacul de hacking.

Citește și:  Atac armat în SUA.14 victime în Philadelphia, au tras la întâmplare în oameni!

OE a fost conceput în mod clar pentru a sancționa actorii străini și interni care au participat la interferență, iar Italia, dacă versiunea lui Johnson este exactă, ar încălca direct acest ordin prin săvârșirea unui atac direct împotriva suveranității naționale a SUA. Dacă aceste acuzații șocante ar fi confirmate, s-ar putea deschide o criză diplomatică fără precedent între Italia și SUA. Guvernul SUA ar putea sancționa puternic Italia pentru acest amestec.

Se pare că Statul Profund italian ar putea fi elementul cheie pentru rezolvarea infracțiunii de fraudă electorală împotriva lui Trump, dar ar fi, de asemenea, fundamental să se descopere SpyGate, primul sabotaj internațional împotriva președintelui. SpyGate este operațiunea ilegală de spionaj concepută împotriva lui Trump în 2016 și Italia a avut o parte importantă în aceasta, deoarece serviciile secrete italiene, sub administrațiile Renzi și Gentiloni, și-ar fi ajutat omologul din SUA într-o încercare de a-l descrie în mod fals pe Trump ca fiind un „agent rus”. Prin urmare, există un fir roșu care leagă primul sabotaj împotriva lui Trump și al doilea, iar acest fir roșu este Italia și structura sa subversivă infiltrată în inima instituțiilor italiene.

Ca urmare, pe 1 Ianuarie 2021 Delta Force au asaltat o proprietate de 200 de acri a familiei Biden din Ucraina și au găsit un labirint de tuneluri subterane care se desfășurau pe câteva mile considerate a fi folosite pentru traficul uman, spălarea banilor, aurului și multe arme și muniții. Procurorul șef din Ucraina recent a dezvăluit că pe timpul președintelui Porochenko, familia Biden a ,,suflat„ din Ucraina cca. 2,5 miliarde de dolari prin fiul Hunter Biden care era CEO la cea mai mare companie energetică din Ucraina. Fiul avea un salariu net de 68.000 $/lună fără să facă nimic. Acum ucrainenii își cer banii înapoi. Senatori democrați au intervenit disperați pe lângă autoritățile ucrainene să nu divulge dosarul familiei Biden. Asta pe lângă milioanele de dolari primiți de la chinezi și cine mai știe câți din România pe timpul lui Băsescu.

 În 4 ianuarie, avocatul lui TrumpLin Wood, a scris pe Twitter că judecătorul-șef al Curții SupremeJohn Roberts și o multitudine de indivizi puternici din întreaga lume erau șantajați într-o schemă oribilă care implică răpiri și ucideri de copii, imagini capturate pe dispozitive video.

    Asaltul Capitoliului

 În 6 ianuarie, protestul de la Capitol a fost o capcană. Corupția a fost finanțată de SorosObamaClinton Foundation, dar a venit și de la Vatican. În 5 ianuarie autobuze întregi au sosit în DC cu 250 de neofasciști Antifa și BLM, care s-au deghizat în susținători ai lui Trump, iar în 6 ian. după discursul lui Trump au luat cu asalt Capitoliul. Poliția a fost complice și i-a ,,poftit înăuntru”. Apoi au intrat în scenă ,,actorii” și televiziunile de propagandă precum CNN, care transmiteau imagini cu ,,huliganii lui Trump”. O scenă controversată mi s-a părut femeia împușcată în gât, cică… Fiind la pământ nu se vede sânge pe marmura de sub ea, ori la o astfel de împușcătură ar trebui să curgă sânge în valuri… Apoi apare și un ,,martor” intervievat de CNN (sic!)… S-a confirmat că a fost ,,steag fals”, femeia nu a fost împușcată și e bine mersi.

Vezi mai departe pe: https://burebista2012.blogspot.com/2021/01/prabusirea-babilonului-informatii.html?fbclid=IwAR2wABF866jpG5eUxWjSpJ3BpeTzRSPZYkxrTxUibZQqsLGTyNys1PqLF3c&m=1

Tags

Articole similare

Leave a Reply

Close