Asia

Polițiștii au identificat 150 din cele 153 de persoane ucise în busculada din Seul

Polițiștii din Seul au identificat 150 din cele 153 de persoane ucise în busculada de noaptea trecută, a declarat un purtător de cuvânt pentru CNN. Printre victime sunt 2 cetățeni americani și 3 militari sud-coreeni, potrivit agerpres

Cele 3 persoane care nu au fost încă identificate sunt toate femei tinere ale căror naționalități rămân neclare, au precizat surse citate.

Ambasada SUA din capitala sud-coreeană a confirmat că doi cetățeni americani se numără printre victime, a anunțat ambasada americană din capitala sud-coreeană.

„Sunt profund întristat de pierderea atâtor vieți aseară, printre care se numără doi tineri americani care sărbătoreau alături de prietenii lor coreeni și de alte persoane din întreaga lume”, a declarat ambasadorul SUA în Republica Coreea, Philip Goldberg.

Deocamdată nu au fost făcute publice alte detalii despre cei doi cetățeni americani.

De asemenea, printre victime se numără 3 militari sud-coreeni. Un oficial al ministerului coreean al apărării a declarat pentru CNN că alți 4 militari sud-coreeni au fost răniți în incident și sunt în spital.

Oficialul nu a oferit informații suplimentare.

153 de persoane au murit în busculada din cartierul popular al cluburilor de noapte din Seul, Itaewon, în timpul sărbătorilor de Halloween, sâmbătă seară. Cele mai multe dintre victime sunt adolescenți și tineri de 20 de ani, iar printre victime s-a confirmat prezența unui norvegian, a unui cetățean din Sri Lanka și a doi civili japonezi.

Citește și:  DOCUMENTE : PFIZER și FDA au ascuns decesele în urma vaccinării!- Peste 1200 de morți în primele 90 de zile
Tags

Articole similare

Leave a Reply

Close