Romania

Polițiste la țigară și cafea. S-a lăsat cu anchetă, după ce poza s-a viralizat/Reacția Poliției Capitalei

O „pauză” de țigară nu a trecut neobservată, iar acum mai-marii din Poliția Capitalei vor explicații pentru poza în care apar două agente în uniformă.

O fotografie în care au fost surprinse două tinere polițiste stând pe scaune, într-un loc în care se poate vedea că se află un spațiu pentru fumat – una dintre ele cu țigara în mână, iar cealaltă cu o cană, în care se presupune că ar fi cafea sau poate un ceai – s-a răspândit pe rețelele de socializare.

Nu au lipsit comentariile, mai ales că nu sunt puțini cei care au văzut poza și au remarcat că una dintre tinerele în uniformă – cea cu cana în mână – era încălțată cu sandale. Dar nici o primă reacție a Poliției Capitalei. Se fac verificări, ce vizează abateri de la Codul de etică și deontologie al polițistului.

Se fac verificări, din ordinul conducerii Poliției Capitalei

„În urma apariției în spațiul public a unei fotografii, în care sunt prezentate două polițiste, Serviciul Informare și Relații Publice din cadrul Direcției Generale de Poliție a Municipiului București este abilitat să comunice următoarele: Conducerea Poliției Capitalei a dispus verificări, prin intermediul Serviciului Control Intern, urmând ca la finalul acestora să fie dispuse măsuri legale.

Verificările vizează abateri de la Codul de etică și deontologie al polițistului”, a transmis Poliția Capitalei, potrivit realitatea.net.

Rămâne de văzut care vor fi concluziile acestei anchete interne.

Citește și:  Varujan Vosganian: În mai toate țările vaccinate până-n dinți numărul de infectări zilnice a ajuns la nivele record și numărul deceselor a crescut.
Tags

Articole similare

Leave a Reply

Close