Polițist local, prins la furat în supermarket – Europa News
Romania

Polițist local, prins la furat în supermarket

Un polițist local din Buzău s-a ales cu dosar penal, după ce a furat din supermarket o sticlă cu vin în valoare de 33 de lei.

Un angajat al Direcției Poliție Locală a fost prins că a furat o sticlă de vin dintr-un supermarket din municipiul Buzău. Cel mai probabil, agentului îi va fi desfăcut contractul de muncă.

Întâmplare ar fi avut loc miercuri, 12 mai 2021. Bărbatul, angajat al Serviciului Ordine Publică, ar fi ieșit pe la casele de marcat cu o cutie în care se afla o sticlă de vin în valoare de 33 de lei în rucsac. A fost momentul în care agentul de pază al magazinului l-a oprit pe N.G.A. și a descoperit că acesta „a uitat” să achite sticla de vin.

Poliția a fost sesizată despre eveniment, în cauză fiind întocmit dosar penal pentru furt calificat.

„Poliția Buzău a fost sesizată azi de agentul de securitate al unui supermarket din municipiul Buzău că o persoană a trecut de casele de marcat cu un produs în valoare de 32.99 lei fără a-l plăti. În cauză s-a deschis dosar penal pentru furt”, a precizat Biroul de presă al IPJ Buzău, citat de Realitatea de Buzău.

Și conducerea Poliției Locale a reacționat, în acest caz urmând a fi deschisă o anchetă ce va conduce, probabil, la concedierea angajatului.

Citește și:  MANIFEST anti-amendă pentru mască, distribuit de un comisar de Poliție pe rețelele de socializare
Tags

Articole similare

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close