Romania

Poliția din Timișoara, LIPSITĂ de CONTROL în fața MIGRANȚILOR: SUTE dintre ei au cuclușuri iLEGALE în centrul Timișoarei

Poliția din Timișoara și Poliția de Frontieră au scăpat de sub control migranții. Aceștia au mai multe locații din zona centrală în care și-au făcut culcușuri ilegale. Poliția știe, însă refuză să ia măsuri, decât atunci când informațiile apar în presă și probabil apar presiuni de la București.

Situația e extrem de veche, încă de când România a intrat pentru prima dată în stare de urgență și poliția amenda pe oricine ieșea fără adeverință pe stradă, migranții mișunau prin oraș iar poliția nu lua nicio măsură. Indolența continuă, doar că de data asta lucrurile scapă de sub control.

Dacă în trecut numărul migranților găsiți de poliție era de câte 5 sau 6, acum, poliția a ridicat nu mai puțin de 51 de migranți care stăteau într-o clădire abandonată din centrul Timișoarei. Firește, asta doar după ce situația a fost relatată în presa locală. Însă, clădirea din care au fost ridicați migranții nu e singura locație în care aceștia se ascund.

Alte tabere ilegale sunt la Gara de Nord, dar și în parcuri. În tot acest timp, poliția vânează timișorenii fără măști, iar migranții care agresează verbal femei pe stradă nu sunt văzuți de oamenii legii.

Tags

Articole similare

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close