Germania

Poliția din Hanovra a oprit un protest anti-Israel

Asculta informatia

Poliţia germană a întrerupt o manifestaţie anti-Israel desfăşurată miercuri seară la Hanovra, în nordul ţării, din cauza nerespectării de către protestatari a regulilor de distanţare socială în vigoare în contextul pandemiei, a comunicat joi un purtător de cuvânt al poliţiei, transmite dpa, potrivit agerpres.

Mulţi dintre cei 550 de participanţi la demonstraţie nu purtau măşti sau nu păstrau distanţa cerută faţă de alţi manifestanţi.

Două persoane au încercat să incendieze steaguri israeliene, dar au fost împiedicate de forţele de securitate.

Au fost deschise anchete penale împotriva unui suspect şi a unei persoane neidentificate pentru profanarea drapelului şi a însemnelor naţionale ale unui alt stat.

 

Persoana care a înregistrat demonstraţia pe lângă autorităţi în ultimul moment nu a fost disponibilă pentru a media între protestatari şi poliţie. Întrucât nu exista personal care să asigure păstrarea ordinii la demonstraţie, poliţia a intervenit şi a întrerupt evenimentul după circa o oră.

Citește și:  Germania:Apel pentru cazarea temporară a persoanelor fără adăpost în hotelurile goale pe perioada valului de ger
Tags

Articole similare

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 67 = 70

Close