World

Plandemonia a fost minuțios programată de Schwab, OMS & co. până în februarie 2023: „tulpinile” false pe luni!

Asculta informatia

Lista tulpinilor pentru 2021 – 2023:
Delta: iunie 2021
Epsilon: iulie 2021
Zeta: august 2021
Eta: septembrie 2021
Theta: octombrie 2021
Iota: noiembrie 2021
Kappa: decembrie 2021
Lambda: ianuarie 2022
Mu: februarie 2022
Nu: martie 2022
Ksi: aprilie 2022
Omicron: mai 2022
Pi: iunie 2022
Rho: iulie 2022
Sigma: august 2022
Tau: septembrie 2022
Upsilon: octombrie 2022
Phi: noiembrie 2022
Chi: decembrie 2022
Psi: ianuarie 2023
Omega: februarie 2023

Deci…ne „îmbolnăvim” lunar, programat cu tulpini specifice, ne injectăm obligatoriu, ne supunem restricțiilor, falimentăm totul, suntem amenințați de președinții de țară, de premieri, guverne, OMS, Gates, Schwab, Soros, Ursula von der Leyen, medici corupți, că deh! eugeniștii nu sunt opriți din genocid și dacă le merge totul ca pe roate, de ce s-ar autodesista din crime?

Între timp…oamenii continuă să moară de la serurile experimentale dar vinovați sunt cei care NU vor să fie cobai, deși NU sunt nici bolnavi, nici cu sistemele imunitare scăzute.

O înghețată a fost retrasă de pe piață pentru suspiciunea de a provoca unora cancer, dar serurile care ucid și după 2 minute de la injectare sunt ok și chiar devin obligatorii. Când problema este viața omului, dubla măsură cui folosește? De ce banul schimonosește într-atât caracterul omului? Cum poți privi în ochi copiii, soțul, soția, părinții, iubitul, iubita când TU ești cel puțin complice la crime?

Acest print-screen este o altă dovadă a genocidului premeditat! Cine are nevoie de probe? Nimeni. Magistrații au decis in corpore să moară. Dacă credeți că veți fi ocoliți pentru că le tolerați genocidul, vă înșelați. Criminalii NU mai au nevoie de justiție! Sper să nu înțelegeți prea târziu.

Citește și:  Se înmulțește numărul deceselor post-vaccinare din România. Încă un cadru medical decedat

💀❗Dr. Mylo Canderian [născut Milos Iskanderianos, Corfu, Grecia, 1938] a dezvoltat în 2015 brevetul pentru oxidul de grafen în scopul utilizării ca armă hematologică. El este totodată adeptul sintagmei francmasonice: „Nu fi un cancer pe pământ; lasă spațiu naturii.”, mesaj inscripționat pe pietrele masonice din Georgia, USA.

Dr. Canderian disprețuiește oamenii și consideră că 95% din populația lumii e formată din „paraziți inutili” care trebuie eutanasiați cât mai repede posibil. „Uită-te la centrul orașului Chicago, Baltimore sau Los Angeles”, a spus el, „și vei vedea clar de ce paraziții inutili trebuie să fie eutanasiați ca niște câini furioși”. Candarian este convins că „vaccinul” va pune capăt „cancerului uman de pe pământ” fiind și susținător înflăcărat a datoriei și obligației francmasonilor de a scăpa lumea de „ciuma umană”.

💀 Punctul de vedere al dr. Mylo Canderian, francmason, angajat OMS privitor la seruril experimentale pline de oxid de grafen este similar cu cel al lui Klaus Schwab, Bill Gates și CEO-urile Big Pharma: „SĂ MOARĂ TOȚI!”

Jurnalistul Steve Fishman l-a întrebat pe Mylo care sunt efectele celei de-a doua și a treia doze de boostere și cum modifică organismul injectaților în final? Mylo a răspuns: „Totul poate fi măsurat prin teste hematologice. Cu cât sunt mai multe injectări, cu atât sângele lor arată mai rău la microscop și cu atât mai repede se vor transforma în îngrășământ„.

Cât vor trăi injectații? Canderian răspunde detașat, fără emoții: „Între 3 și 10 ani!”

La final, Fishman l-a întrebat pe dr. Canderian cum pot păstra elitele cabaliste secretul acestei uriașe conspirații ce intenționează să ucidă mai multe miliarde de oameni? Răspunsul său a fost scurt și misterios: „Nu știi prea multe despre francmasonerie, nu-i așa, Steve?”

Citește și:  Noile Alianţe (complet divergente, periculos de divergente) ale Noii Ordini Mondiale

❗În loc de concluzie închei cu mesajul lui Constantin Gheorghe:

Păi, frate, campania de vaccinare a început în lume de vreo șapte luni. Israelul este campion mondial la înțepat viteză, cu vreo 67% din onorații cetățeni, cu ambele doze vârâte în fizic. Și acum urmează doza trei! Nu pentru toți, dar poți să știi? Păi, dragi tovarăși și prieteni! Există în istoria vaccinării vreun singur caz în care îi dai ”cobaiului” trei doze de vaccin în vreo jumătate de an? Bine, pa! Succesuri!

SURSA: https://romaniafarajustitie.wordpress.com/category/justitie/

Tags

Articole similare

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

8 + 2 =

Close