Pfizer recunoaște într-un document intern că persoanele vaccinate răspândesc particule infecțioase – Europa News
Sanatate

Pfizer recunoaște într-un document intern că persoanele vaccinate răspândesc particule infecțioase

Proteina spike este arma bioactivă, concepută pentru a se propaga de la o persoană la alta, fiind transmisibilă de la vaccinați pentru a-i infecta pe nevaccinați, susține un site popular francez.

Să nu uităm că Bill Gates a vrut multă vreme să folosească țânțarii pentru a transporta substanțele din vaccinuri pentru ca oamenii să poată fi „înțepați” împotriva voinței lor (și complet fără consimțământ informat). Acum, se dovedește că nu mai este nevoie de țânțari. Există oameni de înalt nivel și ascultare gata să joace același rol, afirmă autorul citat care oferă și câteva extrase dintr-un document intern care afirmă că aparține companiei Pfizer.

Alte surse pentru această informație: în limba engleză sau în limba germană.

„Persoanele cărora li se injectează vaccinul cu ARN mesager își văd corpurile transformate în fabrici de arme biologice, producând particule de proteine spike pe care le răspândesc pe gură, prin piele (și prin spermă, de altfel), infectând pe toată lumea din jurul lor.”, susține publicația franceză.
 Documentele gigantului farmaceutic recunosc deschis faptul că persoanele care au fost recent înțepate pentru virusul chinezesc le pot transmite celorlalți tot ce se află în seringă, inclusiv prin contact cu pielea.

În statul Florida unele școli au interzis elevilor vaccinați să vină la cursuri.

Citește și:  Patruzeci la sută dintre bulgari cred că noul coronavirus este o armă biologică (sondaj)
Tags

Articole similare

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close