Romania

Petre Daea vrea ca românul să mănânce „româneşte”. A luat o decizie în favoarea producătorilor autohtoni

Asculta informatia

Ministrul Agriculturii a anunțat că agricultorii români vor avea parte „în curând de Casa de Comerţ, care va avea rolul de colecta produsele de la micii producători şi să le facă accesibile românilor”.

Daea nu renunțat la ideea acestui proiect spunând că produsele româneşti sunt net superioare calitativ celor din import şi ar fi păcat ca românii să nu aibă acces la ele.

Crede că românii sunt atraşi de eticheta străinilor

Petre Daea are şi o teorie privind apetitul românilor pentru produsele din afara ţării.

Este vorba şi despre etichetarea şi prezentarea produselor respective. Dar lumea a început să înțeleagă, deşi tot mai suntem atrași de etichetă, ne ducem dupa aia mai colorată. Trebuie să etichetam produsele romanești, ca românii să ştie şi să consume.

Nu mâncam mai prost, daca folosim produse romanești. Dacă mâncam produse de afară, e mai greu să ai încredere. Să mâncam produse romanești, cunoaștem producătorul, avem trasabilitate. ANPC văd că e extrem de activ, cu acțiuni concrete, şi bine face, pentru a-i informa pe consumatori care este situația în piață„, a spus ministrul Agriculturii la Kanal D.

Cine este şeful lui Daea?

Întrebat cine-l conduce în activitatea sa, Petre Daea a oferit un răspuns „filosofic”

Conștiința și misiunea! Conștiința profesională și misiunea pe care o am de această dată, nu ușoară, care creează o serie întreagă de probleme, din punct de vedere al confortului în familie, pentru că nu este simplu, în familie, să nu te regăsești, te întâlnești cu soția doar câteva ore pe noapte.

Atunci când ajungi acasă și, să zicem, pui capul pe pernă și te gândești dacă în ziua respectivă ai făcut ceva ce trebuia. Acest lucru îl fac zilnic”, a mai zis oficialul pentru sursa amintită.

Citește și:  ”Călător în jurul lumii”- Doi clujeni traversează Africa într-un IMS
Tags

Articole similare

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

62 − 59 =

Close