Petiție pentru demiterea prezentatoarei Andreea Esca. Românii revoltați vor boicota PRO TV – Europa News
Romania

Petiție pentru demiterea prezentatoarei Andreea Esca. Românii revoltați vor boicota PRO TV

După ce a declarat public că a fost diagnosticată cu coronavirus, Andreea Esca şi-a atras antipatii din partea celor care nu cred în existenţa virusului sau se exagerează.

Aceştia o acuză pe prezentatoarea ştirilor PRO TV că minte şi, prin intermediul unei petiţii virtuale, îi cer demisia. „Considerăm că doamna Esca reprezintă un pericol pentru opinia publică şi dorim demiterea sa sau ca ea insăşi să îşi înainteze demisia din trustul ProTV,” se arată în postarea publicată pe un grup privat de pe reţeaua de socializare Facebook.

Cei aproximativ 1000 de semnatari ai manifestului spun că, în caz contrar, vor boicota emisiunile trustului, pe care nu le vor mai urmări. Andreea Esca a revenit pe micile ecrane după o abenţă de 13 zile.Prezentatoarea a explicat în cadrul unui interviu că atât ea, cât şi soţul împreună cu fiul lor au fost infectaţi cu coronavirus. Vedeta ştirilor de pe Pro TV, a mărturisit cu groază prin ce momente a trecut atunci când a aflat că acesta a fost dus la terapie intensivă. Aceasta susţine că nu contează sistemul imunitar, deoarece virusul este foarte puternic.

Citește și:  Demisie neaşteptată a unui influent cardinal de la Vatican
Tags

Articole similare

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close