Romania

Luis Bratu de la Legitimă Apărare a fost lovit cu brutalitate de jandarmi la Ministerul Sănătății

La Ministerul Sănătății, jandarmii au aplicat ieri, din nou, tactica lovirii pe ascuns a liderilor manifestației, ca și la Băile Tușnad, unde forța folosită de un angajat al Jandarmeriei, care va fi dispus instanței, asupra lui Dan Grăjdeanu, l-a obligat pe liderul Frăției Ortodoxe să se opereze de urgență la coloană.

De data aceasta, ținta jandarmilor lași și necinstiți a fost militantul Luis Bratu de la Legitimă Apărare, chiar cel care a obținut autorizația legală pentru protestul contra „Strategiei naționale de vaccinare” cu forța a întregii populații („Obiectiv: peste 95%”).

Acesta prezintă pe pagina sa de Facebook agresorul în uniformă și promite că la orele 20.00 va publica și filmul în care se vede cum acesta lovește pe ascuns, cu violență și sadism. Și Aurelian Popa a prezentat pe pagina sa de Telegram mai multe acte de brutalitate nejustificate ale jandarmilor torționarului OMS Rafila, comise inclusiv asupra unor femei în vârstă.

Luis Bratu prezintă mai jos o serie întreagă de fotografii ale actului de „bravură” al jandarmului. De menționat că Facebook i-a șters fotografia care prezintă și rezultatul violenței, vizibile pe piciorul militantului civic.

La orele 20.00 intrați pe paginile de FB Luis Bratu și Legitimă Apărare pentru a vede dovada filmată a agresiunii lașe a jandarmului lui Rafila.

Citește și:  Polițiștii, despre amenzile date în pandemie: „Numai noi știm ce a fost în zilele acelea! Dați amenzi, dați amenzi, dați amenzi!”

Articole similare

Leave a Reply

Close