AmericaSanatate

Persoanele vaccinate cu booster au reprezentat majoritatea deceselor din SUA cauzate de COVID-19 în august. Doument CDC

Asculta informatia

Cele mai recente de la Centrele pentru Controlul și Prevenirea Bolilor (CDC) din SUA arată că persoanele vaccinate și care au primit booster au reprezentat majoritatea deceselor cauzate de COVID-19 în august.

Din totalul de 6.512 decese înregistrate în august 2022, 58,6% dintre decese au fost în rândul persoanelor vaccinate sau care au primit booster, iar acesta pare un un semn al unei tendințe în creștere, în care decesele cauzate de COVID-19 apar tot mai mult, în majoritate, în rândul persoanelor vaccinate, scrie Epoch Times.

În ianuarie 2022, mortalitatea cauzată de COVID-19 la cei vaccinați era încă în minoritare, 41% din date fiind legate de persoanele vaccinate sau stimulate, scrie ActiveNews.

Analiza datelor CDC din iunie și iulie a arătat că peste 50% dintre decese au fost raportate în rândul persoanelor vaccinate, fiind raportate 62% și, respectiv, 61%.

„Nu mai putem spune că aceasta este o pandemie a celor nevaccinaților”, a declarat pentru Washington Post Cynthia Cox, vicepreședintele Kaiser Family Foundation, într-un articol din 23 noiembrie.

S-a demonstrat că eficacitatea vaccinării împotriva COVID-19 scade dramatic în decurs de câteva luni, ajungând uneori la o eficacitate neglijabilă.

Unele cercetări au comparat imunitatea naturală cu cea dobândită prin vaccin și au arătat adesea că cea prin vaccinar tinde să scadă la o rată mult mai mare decât cea dobândită prin infecție naturală.

De asemenea, unii oameni de știință au spus că vaccinurile ARNm pot interfera cu răspunsul imun natural al organismului. Întrucât tehnologia actuală utilizată în vaccinurile ARNm poate „ascunde ARNm față de apărarea celulară și poate promova un timp biologic de înjumătățire mai lung și o producție ridicată de proteine Spike”, potrivit unui articol din iunie 2022 publicat în Food and Chemical Toxicology. Proteina Spike este principala parte patogenă a virusului SARS-CoV-2.

Citește și:  India dezvoltă primul său vaccin împotriva cancerului de col uterin

Specialistul în medicină internă și cardiologul dr. Peter McCullough a declarat, pentru The Epoch Times, că, din 2021, cei care au murit de COVID-19 au fost, în majoritate, vaccinați. El a explicat că acest lucru se leagă de faptului că vaccinul nu a putut controla mortalitatea.

„[Datele CDC] ajung mult prea târziu la această concluzie, [cei vaccinați] au probabil în majoritate în 2021”, a spus McCullough.

În 2020, CDC a documentat peste 385.000 de decese COVID-19, în timp ce în 2021, când au fost lansate vaccinurile, au existat peste 463.000 de decese de COVID-19.

Până în iunie 2021, aproximativ 53% din populația SUA primise prima doză și 44% erau vaccinați complet.

Tags

Articole similare

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 46 = 51

Close