Sanatate

Patologul șef german: „Vaccinul este cauza morții în 30-40% din autopsiile celor vaccinați”

Asculta informatia

Peter Schirmacher, directorul Institutului Patologic al Universității din Heidelberg.

Directorul Institutului Patologic al Universității din Heidelberg, Peter Schirmacher, a efectuat peste patruzeci de autopsii asupra persoanelor care au murit în decurs de două săptămâni de la primirea unui vaccin Covid-19 și și-a exprimat alarma cu privire la constatările sale.

Schirmacher a declarat că 30 până la 40% din persoanele examinate au murit din cauza vaccinului și că, în opinia sa, frecvența consecințelor fatale ale vaccinărilor este „subestimată”.

În urma constatărilor sale, Schirmacher a cerut mai multe autopsii ale persoanelor vaccinate pentru a stabili în continuare dacă vaccinurile sunt legate de decese. El a avertizat că numărul mare de cazuri nedeclarate de decese prin vaccinare se datorează parțial faptului că „patologii nu observă nimic despre majoritatea pacienților care mor după și posibil din cauza unei vaccinări”.

Neue Corona-Variante aus Großbritannien: STIKO-Chef Mertens: Impfstoff  wirkt wohl auch gegen mutiertes Virus

În ciuda faptului că a dat semnalul de alarmă în jurul vaccinurilor, mulți au criticat concluziile lui Schirmacher, Institutul Paul Ehrlich considerând declarațiile directorului „de neînțeles”. Lacheul cancelarului, imunologul german de înalt nivel, Thomas Mertens, a respins imediat constatările: „Nu știu date care ar permite să se facă o declarație justificabilă aici și nu presupun un număr nedeclarat”.

ARD-alpha: Prof. Dr. Christian Bogdan über AstraZeneca |  Friedrich-Alexander-Universität Erlangen-Nürnberg

Imunologul Christian Bogdan de la Spitalul Universitar Erlangen, membru al Comisiei permanente de vaccinare (STIKO), a contrazis, de asemenea, presupunerea lui Schirmacher de „un număr mare de complicații de vaccinare nedeclarate sau chiar decese”.

În ciuda criticilor, Schirmacher a primit sprijin din partea propriilor sale rânduri, iar Asociația Federală a Patologilor Germani a declarat că ar trebui efectuate mai multe autopsii ale persoanelor vaccinate care au murit într-un anumit interval de timp după vaccinare.

Citește și:  Rafila, DEZMINTE afirmațiile despre numărul mare de copii infectați. Sunt informații NEADEVĂRATE!

Șeful „Grupului de Lucru pentru Autopsie” din această asociație a dorit să conștientizeze medicii generaliști și autoritățile de sănătate în acest sens. Practic, medicii pacienților care mor în câteva zile sau săptămâni după vaccinare ar trebui să solicite autopsia în caz de îndoială sau autoritățile sanitare ar trebui să ia măsuri.

Asociația Federală a Patologilor a solicitat deja acest lucru în luna martie printr-o scrisoare către ministrul sănătății Jens Spahn (CDU), dar a rămas fără răspuns.

Desigur, este demn de remarcat faptul că avertismentul lui Schirmacher ar putea determina diverse companii farmaceutice să piardă afaceri pe termen lung în valoare de miliarde de dolari, ceea ce explică de ce constatările sale au fost examinate și pătate de agenda pro-vaccin.

Cu toate acestea, reputația și seriozitatea lui Schirmacher nu pot fi ignorate.

Schirmacher însuși conduce deja un proiect de autopsie asupra persoanelor care au murit din cauza Covid-19, care este subvenționat de stat. Apoi, el însuși a extins accentul și a început să efectueze autopsii asupra a peste 40 de persoane decedate vaccinate. În timp ce rezultatele sale reprezintă doar o dimensiune mică a eșantionului, este o reprezentare îngrijorătoare a unei imagini mai generale: 30 până la 40% au murit din cauza vaccinării în sine. Patologul a citat „efecte secundare rare și severe ale vaccinării – cum ar fi tromboza venelor cerebrale sau bolile autoimune”.

Ca răspuns la critici, Schirmacher a negat lipsa de competență, afirmând: „Colegii greșesc cu siguranță, deoarece nu pot evalua această întrebare specifică în mod competent”. În plus, directorul a spus că nu încearcă să provoace frică și nu se opune vaccinărilor, deoarece el însuși a fost vaccinat.

Citește și:  ATENTIE! Pastila anti-Covid are aceleaşi posibile efecte adverse ca şi vaccinul!

Nu va fi o surpriză să vedem în următoarele săptămâni reputația lui Schirmacher complet distrusă în mass-media, online și în comunitatea științifică și medicală.

SURSA: invictuswebmedia.com

Articole similare

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 2 = 1

Close