Romania

Partidul USR cu oameni de NIMIC

Asculta informatia

Este scandal la Iași. În presă a fost scurs un filmuleț în care apare deputatul USR, Flip Hăvârneanu, care pare a fi într-o stare euforică la un festival de muzică. Primarul Iașiului, Mihai Chirica, este acuzat că el este cel care ar fi dat presei filmulețul. 

Respectivul filmuleț se pare că a fost filmat în urmă cu mai mulți ani când Havârneanu nu era în politică.

“Sunt de acum patru ani și un pic, 5 ani, eram la Untold, nu eram în politică, nu știam că voi urmă această carieră, m-am dus la festival, m-am distrat, asta nu modifică cu nimic ceea ce fac în Parlament, inițiativele pe care le am. Am băut alcool, dacă asta e un lucru ilegal, primul care nu a băut la un festival să arunce prima piatră”, a reacționat deputatul Filip Havârneanu la Realitatea Plus, conform DCNews.ro.

Havârneanu îl acuză pe Chirica de faptul că încearcă să-l discrediteze

 

“Acest clip video făcut de Mihai Chirica din dorința de a mă discredita e vechi. Ceea ce ar trebui să vă îngrijoreze este mașinăria lui Chirica de manipulare, felul cum atacă și faptul că în loc să conducă un oraș pierdut, își ocupă timpul cu mine. Cred că ar trebui toți să analizeze sursa informației și să nu empatizeze cu un primar dublu inculpat, analfabet funcțional care numără cu greu pe degete.”, a scris Havârneanu pe Facebook.

Iată imaginile:

Citește și:  VACCINAT DECEDAT: Senatorul USR Cosmin Cristian Viașu a decedat la doar 45 de ani în urma unui infarct.
Tags

Articole similare

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 5 = 4

Close