Romania

Partidul curiștilor (USR) susține pervertirea elevilor prin propagandă anală

Asculta informatia

Suntem în luna pe care sodomiții vor s-o confiște. Se vorbește despre “educație sexuală”, în realitate este vorba despre pervertirea minorilor.

Se vehiculează și teza conform căreia dacă nu facem “educație sexuală” în școli, “aruncăm 14.000 de fete la marginea societății”, cum spune sociologul țigan Gelu Duminică.

Realitatea este fix pe dos, cu cât pervertești mai mult copiii, cu atât mai devreme vei vedea acte sexuale, comportamente sexuale deviante și chiar sarcini nedorite.

Educația sexuală se face acasă, de către părinți, la vârsta potrivită. Nu de către stat în școli, nu de către medici sau profesori.

În iunie 2020, Parlamentul a adoptat o lege prin care se prevedea educația sanitară a elevilor, doar cu acordul părinților.

Proiectul inițial prevedea educația sexuală explicită, fără acord parental. Klaus Iohannis a atacat actul normativ la CCR, spunând că, prin modul în care a fost adoptat, precum și prin conținutul normativ, încalcă Constituția.

CCR a decis că legea este constituțională, însă în 4 noiembrie 2020 președintele a trimis-o în parlament pentru reexaminare.

Legea s-a întors în Parlament în noua legislatură și a fost dezbătută în Comisii. Mai precis, senatorii au discutat modificările cerute de președintele Iohannis, pe care le-au respins.

Cei de la USR PLUS au venit și ei cu amendamente:

– eliminarea articolului de lege care schimbă sintagma „educație sexuală” în „educație sanitară” și care condiționează participarea la aceste ore de acordul părinților

– introducerea orelor de educație sexuală din clasa a V-a

– predarea orelor de către cadre medicale

– posibilitatea ca părinții să-și retragă copiii de la aceste ore, la clasele V-VIII.

Reamintim că pentru menținerea acordului parental pentru educația sexuală din școli există o petiție publică, la care au semnat până acum aproape 30.000 de oameni.

Citește și:  Masinile mai grele de 7,5 tone, interzise doua luni pe soseaua Lugoj – Deva, intre Margina si Holdea.

De asemenea, cunoscuta organizație Alianța Părinților din România a trimis spre Parlament o cerere asemănătoare.

Părintele Dan Damaschin, unul dintre cei mai buni cunoscători ai mediilor defavorizate din România, ajutând zeci de mii de familii sărace, a spus că educația sexuală sau lipsa ei, n-are nicio legătură cu numărul mamelor minore. El afirmă că acest fenomen este încurajat de autorități și de traficanții de carne vie.

Pr. Damaschin susține că programele de educație sexuală au legătură doar cu promovarea agendei LGBT.

Senatorul PSD de Alba, Călin Gheorghe Matieș, a scris că pericolul propunerilor președintelui Iohannis era acela ca tinerii să fie ghidați spre homosexualitate.

„Din fericire, în comisia de muncă am reușit să respingem cererea lui Iohannis. Omul ăsta chiar vrea ca în școli copiilor să se predea de fragezi practica masturbării (după cum o cere OMS), dar pericolul din spate este altul, mult mai grav. Se vede deja în țări ca și Canada sau SUA: COPIII SĂ FIE GHIDAȚI SPRE HOMOSEXUALITATE! USR lasă impresia uneori că este plătit de ONG-urile LGBT. Altfel nu îmi explic…

USR-ul a sărit de fund în sus (nicio trimitere la sodomia clamată la rang de doctrină de piticii lui Barna) că asta ne cere Europa!

ATENȚIE: accept pe oricine în jurul meu și nu voi discrimina pe nimeni după niciun criteriu, fie el și sexual. DAR SĂ ÎI SPUI COPILULUI de 6-7 ani al acestei țări cum să se masturbeze și să îi insufli în mod voit și conștient să își schimbe traiectoria sexuală…NICIODATĂ USR-IȘTILOR!!!

Nu mă credeți, uitați-vă la Canada!!! Asta vrem?? EU NU!!

Citește și:  Propaganda LGBT, asmuțită asupra Vaticanului. Roma se ridică împotriva Sfântului Scaun

USR-ul a vrut ca orele de sexualitate să fie ținute de ONG-uri și să nu facă parte din curricula Ministerului Educației!! Adică să vină oricine și să predea ce o vrea… Iar Ministerul Educației să nu aibă nimic de spus…

USR-ul și Iohannis au vrut astăzi ca elevii să fie obligați să participe la orele de educație sexuală. Adică să elimine acordul părinților!!! INACCEPTABIL!”, a scris el.

„NU voi accepta ca poveștile copiilor de 5-6 ani să li se citească povești cu un rege și un rege care alcătuiesc o familie și au și un copil și au trăit fericiți pentru că asta este NOUA NORMALITATE!

Cu orice risc, politic, electoral, uman: nu am nimic cu absolut nimeni și îi accept și chiar am apropiați cu orientări sexuale diferite de a mea! Sub plapuma voastră, faceți ce vreți! Dar nu încercați să mă obligați să transformăm toți copiii acestei țări în ceea ce nu sunt!!

Totul sub paravanul orei de educație sexuală”, a mai scris senatorul.

SURSA: https://www.incorectpolitic.com/partidul-curistilor-usr-sustine-pervertirea-elevilor-prin-propaganda-anala/

Tags

Articole similare

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

7 + = 10

Close