Parlamentarilor britanici li se comunică faptul că teoria originii din laborator a virusului Wuhan este cea mai probabilă. “Virusul este artificial” – Europa News
Sanatate

Parlamentarilor britanici li se comunică faptul că teoria originii din laborator a virusului Wuhan este cea mai probabilă. “Virusul este artificial”

Parlamentarii britanici din Camera Comunelor au fost informaţi de o comisie de experţi că scurgerea virusului care provoacă COVID-19 din laboratorul Wuhan este acum „cea mai probabilă” origine a COVID-19 şi că există, de asemenea, un risc mare ca virusul „să fie artificial”.

Telegraph a transmis comentariile dr. Alina Chan, specialist în terapie genetică şi inginerie celulară la MIT şi Harvard, care a fost audiată de Comisia pentru ştiinţă şi tehnologie din camera inferioară a Parlamentului britanic.

„Cred că teoria originii în laborator este cea mai probabilă. În prezent, nu este sigur că oamenii care au date despre originea pandemiei ies în faţă. Dar trăim într-o eră în care sunt atât de multe informaţii stocate încât în cele din urmă vor ieşi la iveală”, a spus dr. Chan.

„Am auzit de la mulţi virologi de vârf că teoria originii modificate genetic este rezonabilă, inclusiv de la virologii care au făcut modificări la primul virus Sars”, a adăugat ea.

„Ştim că acest virus are o caracteristică unică, numită zona de clivaj a furinei şi că fără această caracteristică nu există nicio modalitate de a provoca această pandemie.”

„A fost scursă o propunere care arată că organizaţia EcoHealth şi Institutul de Virologie din Wuhan dezvoltau o metodă pentru introducerea unor zone de scindare a furinei. Aşadar, aceşti oameni de ştiinţă au spus la începutul anului 2018 „voi pune coarne la cai”, iar la sfârşitul lui 2019 apare un unicorn în oraşul Wuhan.”

Lord Ridley, co-autor al unei cărţi despre virus, împreună cu dr. Chan, a mai subliniat că este „incredibil de surprinzător” ca, după aproape doi ani, să nu existe un „animal infectat care să demonstreze” saltul inter-specii.

Citește și:  Vezi de ce bărbații fac forme grave de CORONAVIRUS

Ridley a cerut ca „actorii răi” care cred că „poţi să fugi de răspundere după ce ai declanşat o pandemie” să fie expuşi.

Faptul că a devenit semi-oficial că sursa COVID-19 este, foarte probabil, laboratorul din Wuhan este o schimbare majoră faţă de situaţia de anul trecut, când simpla discuţie a acestei posibilităţi era catalogată drept o „teorie a conspiraţiei” ridicolă. Organizaţiile media care vorbeau despre această posibilitate, inclusiv Epoch Times, au fost interzişi de pe reţelele de socializare.

După cum am subliniat anterior, dr. Peter Daszak, preşedintele ONG-ului EcoHealth Alliance, care are legături extinse cu programele de transformare genetică a coronavirusurilor ce aveau loc în laboratorul din Wuhan cu scopul de a face virusurile mai letale la om, i-a mulţumit doctorului Anthony Fauci când acesta a respins teoria scurgerilor din laborator la începutul pandemiei.

Daszak a fost însărcinat de Facebook să verifice informaţiile cu privire la originea virusului Wuhan, în timp ce Google, care prin platforma Youtube a cenzurat şi informaţii despre teorie, a finanţat şi cercetarea virusului lui Daszak.

Sutrsa: epochtimes-romania.com

Tags

Articole similare

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close