PARIS: Doi bărbați înarmați cu taser și spray paralizant au dat o spargere de 400.000 de euro la un magazin de bijuterii – Europa News
Franta

PARIS: Doi bărbați înarmați cu taser și spray paralizant au dat o spargere de 400.000 de euro la un magazin de bijuterii

Un magazin de bijuterii din Arondismentul IV din Paris a fost spart de doi bărbați înarmați cu un pistol cu șocuri electrice și un spray cu gaz. Cei doi au reușit să fure bijuterii în valoare de 400.000 de euro.

Noua spargere din Paris are loc la trei zile după un jaf la magazinul Chaumet, din apropiere de Champs Elysées, unde un bărbat a reuşit să plece cu bijuterii în valoare de aproape 3 milioane de euro. Acesta a fost arestat în ziua următoare, împreună cu un complice, conform Agerpres.

Vineri, cu puţin înainte de ora locală 12:30, doi bărbaţi înarmaţi cu un taser electric şi un spray cu gaze lacrimogene, au pătruns în magazinul de bijuterii Dinh Van, din Arondismentul IV. Ei au ridicat fără să recurgă la violenţă bijuteriile expuse şi banii din casa de marcat, după care au reuşit să fugă.

Procurorii parizieni au deschis o anchetă pentru „jaf armat în bandă organizată”.

Citește și:  FRANTA pregătita pentru sancţiuni în cazul unui ‘comportament inacceptabil’ din partea Moscovei
Tags

Articole similare

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close