Franta

PARIS: Disneyland nu se va redeschide pe 2 aprilie

Disneyland Paris, principala destinaţie turistică privată din Europa, nu se va redeschide pe 2 aprilie aşa cum fusese iniţial prevăzut, a anunţat parcul de distracţii vineri pe site-ul său, relatează AFP, si agerpres

După ce şi-a încetat activitatea între 13 martie şi 15 iulie, Disneyland Paris – care are 17.000 de angajaţi – a fost din nou închis din 30 octombrie.

Pe 18 ianuarie, parcul de distracţii şi-a amânat deja data redeschiderii – stabilită pentru 13 februarie – pentru a avansa data de 2 aprilie, „dacă condiţiile o permit”, a avertizat Disneyland Paris.

Vineri, pe pagina principală a site-ului său, parcul a anunţat că „având în vedere situaţia actuală şi restricţiile de călătorie din Europa”, Disneyland Paris „nu se va redeschide pe 2 aprilie, aşa cum fusese planificat. Rămânem optimişti cu privire la viitoarea noastră redeschidere şi vă vom ţine la curent cât mai curând posibil pe site-ul nostru”.

Disneyland Paris a menţionat că persoanele care au făcut o rezervare au „opţiunea de a modifica data sosirii sau de a anula rezervarea”.

Citește și:  Proteste de amploare în Franţa: Peste 100.000 de oameni au manifestat împotriva permisului sanitar
Tags

Articole similare

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close