Sanatate

Pacienții transportați la secțiile COVID-19 pot fi EUTANASIATI, adică „ajutați la moarte”-Guvernul vrea să legitimeze masacrele din spitale

Asculta informatia

Noua Zeelandă se pregătește să legitimeze masacrele din spitale, potrivit presei internaționale.

Guvernul Noii Zeelande a anunțat că pacienții transportați la secțiile COVID-19 pot fi eutanasiați, adică „ajutați la moarte”: concret UCIȘI, dacă medicii decid că pacienții covid  internați în spitale sau deportați cu forța în lagărele de covid  pot muri din cauza bolii. Așa că medici precum Dr. Josef   Mengele au devenit domni ai vieții și ai morți. – relateaza ziarul Catholic Herald.

Ministerul Sănătății din Noua Zeelandă a confirmat că, în temeiul noii legi asupra eutanasiei, dreptul la o injecție letală poate fi extins la pacienții „care pot fie să moară din cauza unei infecții cu coronavirus, fie să sufere consecințele în mod intolerabil”.

Întrebat despre legea eutanasiei care a intrat în vigoare luna trecută, guvernul a spus că „în anumite circumstanțe, o persoană infectată cu virusul COVID-19 poate fi „ajutată la moarte” cu ajutorul personalului medical.

Recunoașterea că pacienții cu COVID-19 au dreptul la o injecție letală a venit după ce Henoch Kloosterboer, editorul site – ului împotriva eutanasiei The Defender, a depus o cerere în temeiul Actului oficial privind informațiile din 2000, echivalent cu Legea privind libertatea de informare din Noua Zeelandă din 2000.

El a spus că politica lasă deschisă lacuna în legislația în domeniul sănătății care permite abuzul asupra pacienților vârstnici și vulnerabili – mai ales atunci când serviciile de sănătate ale țării au fost supuse unei presiuni din cauza valului COVID.

După cum a spus, „Nu ar fi dificil să ne imaginăm o situație în care o creștere rapidă și semnificativă a numărului de spitalizări din cauza COVID-19 ar putea pune presiune asupra eutanasiei și sinuciderii asistate ca mijloc de rezolvare a unei crize atât de grave”.

Citește și:  Vaccinarea forţată nu este acceptabilă niciodată, avertizează ONU

Legea eutanasiei, a adăugat el, „a făcut acum pandemia de COVID-19 și mai periculoasă pentru oamenii din Noua Zeelandă”.

Legea eutanasiei din 2019 este considerată una dintre cele mai extreme legi privind eutanasia din lume, iar criticii spun că legea a fost votată într-o formulare care include orice abuz.Concret , s-a votat legal: crime legalizate în spitale.

Legea morții în cauză permite atât eutanasia, cât și sinuciderea asistată pentru adulții care suferă de o boală care devine permanentă în decurs de șase luni sau care se află într-o stare avansată de declin fizic ireversibil sau au suferit insuportabil.

Legea, ratificată după referendumul din 2020, dă fiecărui bolnav dreptul la un medic (călău?) care să-l omoare în termen de patru zile de la primirea cererii.

Medicii primesc o taxă de stat de 1.000 de dolari pentru fiecare deces prin eutanasie, plus costul.

Cu toate acestea, doar 96 dintre cei 16.000 de medici ai țării s-au oferit să participe și toate, cu excepția unuia dintre cele 32 de hospicii ale țării, au indicat că nu au permis eutanasierea.

Singura excepție – Totara Hospice din South Auckland – a fost de acord să ofere spațiu pentru „clinica de execuție”, făcând acest lucru  și asa ca personalul care lucrează acolo, din motive de conștiință protestează împotriva genocidului legalizat.

Sursa: Catholic Herald via informatialibera.ro

Tags

Articole similare

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

38 − = 30

Close