Romania

O gravidă cu Covid a murit la Spitalul din Satu Mare. Medicii au apelat la mascați pentru a pune stop furiei familiei

Asculta informatia

Anchetă de proporții la Spitalul din Satu-Mare după ce o tânără însărcinată a decedat. Conducerea Spitalului a apelat la forțele de ordine pentru a pune stop furiei familiei îndurerate.

Mai multe persoane din localitatea Stâna au ajuns la Spitalul Județean Satu Mare și au cerut să fie lăsate să intre în unitatea medicală după ce o tânără de 20 de ani, însărcinată, a murit, transmite Antena 3.

La fața locului au fost trimise mai multe forțe de ordine, pentru a scăpa de furia rudelor îndurerate.

Familia tinerei nu înțelege în ce condiții s-a produs decesul, deoarece a avut șase teste de Covid negative. Femeia era însărcinată în luna a șasea și era internată la Spitalul din Satu Mare de o săptămână. Rudele tinerei nu își explică de ce a ajuns la Terapie Intensivă și nu au fost anunțate de starea gravă a femeii. Potrivit cadrelor medicale, femeia a fost infectată cu Covid, iar rezultatul a venit după al șaptele test.

O gravidă infectată cu Covid a murit la Spitalul Satu Mare. Medicii au apelat la mascați

Conducerea spitalului a anunțat o anchetă internă pentru a stabili toate cauzele decesului tinerei însărcinate. Acesta nu este singurul caz în care o femeie însărcinată a murit în spital.

Recent, o altă  femeie a fost transferată de urgenţă aici după ce starea ei s-a agravat şi i s-a făcut o operaţie cezariană de urgenţă.

Pentru ea, apropiaţii au organizat inclusiv o campanie de donare de sânge însă în cele din urmă, după două săptămâni de luptă, organismul femeii a cedat.

Bebeluşul, o fetiţă, a fost adus pe lume prin cezariană şi cântărea doar 800 de grame, informează Știrile PRO TV. Medicii care o îngrijesc spun că evoluţia copilei este bună şi deja a început să ia în greutate. Va rămâne în incubator la Maternitatea Bega câteva luni.

Citește și:  Atenție! În România au loc adopții de către SODOMITI

Articole similare

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 4 = 6

Close