America

O asistentă medicală din New York afirmă că i s-a spus să nu mai raporteze vătămările provocate de injecția COVID

Asculta informatia

Asistenta medicală Deborah Conrad a declarat într-o emisiune audio că, deși a observat o mulțime de reacții adverse la vaccinul COVID-19 în camera de gardă în care lucra, i s-a spus să nu le mai raporteze la VAERS, sistemul oficial de raportare a reacțiilor adverse la vaccinuri al guvernului american, potrivit LifeSiteNews.

Conrad a fost invitată la The Sharyl Attkisson Podcast și a povestit prin ce a trecut după ce vaccinul COVID a început să fie administrat la spitalul în care a lucrat timp de aproape două decenii.

Conrad a spus că, în lunile ianuarie și februarie, a văzut „atacuri de cord, cardiomiopatii, aritmii, cheaguri de sânge și embolii pulmonare” la pacienții care au făcut injecția la începutul campaniei de vaccinare.
În calitatea sa de asistent medical, Conrad ar fi raportat incidentele la VAERS. La început, ea a observat „doar câțiva pacienți” care prezentau ceea ce ar fi putut fi evenimente adverse asociate injecției COVID. Apoi a văzut „cum veneau toți acești oameni”, așa că a început să își anunțe „șefii din administrație în legătură cu ceea ce se întâmpla”.

Ea i-a spus gazdei emisiunii că administrația „nu a considerat că există motive de îngrijorare”. În cele din urmă, „secția de urgențe a început să sesizeze” creșterea numărului de pacienți post-vaccinare, iar colegii ei au început „să-i prezinte pacienți despre care să raporteze”.
Veterana din sistemul medical a adus la cunoștința administrației mai multe motive de îngrijorare, dar i s-a spus că „supra-raportează”, deoarece aveau impresia că ceea ce păreau a fi vătămări cauzate de vaccin nu ar fi fost, de fapt, provocate de vaccin.

Deși cauzalitatea nu este confirmată în mod explicit prin sistemul de raportare VAERS, nici nu se poate presupune că sunt raportate toate efectele secundare. De fapt, un studiu din 2010 a constatat că „mai puțin de 1% din vătămările provocate de vaccinuri” sunt raportate la VAERS, ceea ce sugerează că numărul real de decese și vătămări este semnificativ mai mare.
Sharyl Attkisson, gazda emisiunii, are o experiență profesională vastă în investigarea vătămărilor cauzate de vaccinuri. Ea i-a spus invitatei sale că „mi s-a cerut să acopăr probleme legate de vaccinuri despre care nu știam nimic, dar am aprofundat subiectul la CBS News.” Attkisson a mărturisit că, de-a lungul activității sale profesionale, a văzut dovezi de mușamalizare la începutul anilor 2000, pe când investiga relația dintre companiile farmaceutice și guvern.

Citește și:  Nancy Pelosi, INTERZISĂ DE LA ÎMPĂRTĂȘANIE pentru susținerea avorturilor. Biden e următorul pe listă. Ce ar trebui să să se întâmple cu cei care au susținut vaccinarea cu seruri produse din fetuși umani avortați de vii?

Ea a adăugat că există medici care cred că „ar trebui să facă o anumită evaluare: ‘Este acesta un caz bun? Ar trebui să-l raportez?’ Când, de fapt, trebuie înregistrat fiecare eveniment advers apărut după vaccinare…”. Nu ține de medic să excludă ceva sau să spună ceva definitiv”. „Mai târziu, cineva va stabili dacă există un tipar al unor boli sau decese care ar putea fi legate de vaccin.”

Conrad a spus că a continuat să semnaleze conducerii tot ceea ce vedea, dar „au refuzat categoric să transmită vreo raportare”.

Deborah Conrad a fost informată că trebuie să „sprijine efortul de vaccinare”, deoarece „ei vor vaccinuri în fiecare braț”. Presiunea de a vaccina majoritatea populației lumii pentru a preveni îmbolnăviri grave în rândul celor care nu sunt în pericol, în primul rând – CDC raportează o rată de supraviețuire la infecții mai mare de 99,95% în cazul persoanelor cu vârsta sub 50 de ani – alimentează scepticismul față de motivele reale ale vaccinării.

De asemenea, ea i-a spus gazdei că afirmația potrivit căreia vaccinurile ar fi „100% sigure și eficiente” i s-a părut complet eronată. Bazându-se pe anii ei de experiență în domeniul sănătății, i se pare „pur și simplu… ridicolă, pentru că nimic nu este 100% sigur și eficient”.

Deși Conrad nu a fost concediată oficial pentru atitudinea ei pro-transparență în ceea ce privește potențialele vătămări provocate de vaccinuri, ea a spus că de fiecare dată când „încerca să vorbească despre asta… era cumva certată”. „Șeful ei direct” a făcut ca lucrurile să fie „foarte incomode”. În cele din urmă, a trebuit să renunțe la slujba ei din cauza cerințelor de vaccinare instituite în statul New York.

Citește și:  Administraţia Trump câştigă în recurs dreptul de EXPULZARE a migranţilor

În încheierea interviului, ea le-a spus ascultătorilor că „nu trebuie neapărat să depindeți de un lucrător medical pentru a întocmi rapoarte VAERS, ci puteți să le trimiteți singuri, în cazul unui potențial efect secundar al vaccinului făcut de dumneavoastră”. Potrivit lui Conrad, orice problemă post-vaccinare care ar putea fi legată de vaccin poate fi raportată la VAERS și acest lucru nu trebuie neapărat să se facă într-un anumit interval de timp.

Tags

Articole similare

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 5 = 4

Close