Sanatate

Nu exista si nici nu va exista vreodata un vaccin care sa functioneze impotriva unui virus ARN

ȘTIAȚI CĂ VIRUSUL SARS-COV-2 NICI MĂCAR NU A FOST IZOLAT? CUM POȚI PRETINDE CĂ AI PRODUS UN VACCIN PENTRU UN VIRUS PE CARE NU L-AI STUDIAT?

Virusologi de renume (cum ar fi Judy Mikovitz) spun că SARS-COV-2 este un virus ARN, ca și HIV, Ebola sau virusul hepatitei C. Pentru virusuri ARN nu se pot produce vaccinuri, asa cum se constată și din cazurile precedente, deoarece virusul suferă mutații foarte rapide.

Este util să înțelegem că organismul nostru coabitează deja cu milioane de viruși, echilibrul fiind menținut de sistemul imunitar. În cazul unei epidemii (virale, nu bacteriene) soluția cea mai bună nu este sterilizarea și carantinarea de lunga durată, ci așa-numita ‘imunizare de turmă’ prin care populația dezvoltă anti-corpi și indivizii devin asimptomatici.

Mai trebuie știut că procedura realizării unui vaccin implică respectarea celor patru postulate ale lui Koch, adică izolarea agentului patogen, apoi cultivarea succesivă a agentului patogen în mai multe gazde sănătoase, până la verificarea deplină a lanțului cauzal.

Să mai avem în vedere că testul RT-PCR pune în evidență prezența unui material genetic, nu neapărat existenta unui virus viu, activ. Plus că testul are în mod implicit o marjă mare de eroare, motiv pentru care inventatorul său (Kary Mullis, laureat Nobel) a afirmat că poate fi utilizat doar pentru cercetare, NU și pentru diagnosticare.

În orice caz, mascarada ‘pandemiei’ nu provine din lipsa unor răspunsuri științifice adecvate, ci se bazează pe desfășurarea unei operațiuni psihologice de programare mentală a maselor, conform strategiei de gestionare a etapelor Problema-Reactie-Solutie.

Citește și:  ANGLIA: 50 de ţări suspendă sosirile din cauza mutaţiei noului coronavirus
Tags

Articole similare

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close