World

Nu dvs. ați greșit domnule COLȚESCU! Trăim într-o LUME DEFECTĂ!

Deja s-a depășit orice limită cu așa zisul rasism. Meciul de aseară dintre PSG-Basaksehir (campioana Turciei) este “noaptea minții”.

Este dincolo de orice limită.

Deci arbitrul român Colțescu, a spus despre un antrenor din staff-ul turcilor “cel negru” ca să il poată identifica din 10 persoane albe aflate pe margine, toți îmbrăcați în aceleași “șube”. Nu a fost folosit în sens peiorativ, nu l-a jignit, nu i-a spus “cioara aia, maimuța aia, babuinul ăla idiot”, ci doar “tipul negru”.

Era singura modalitate logică de identificare fiind îmbrăcați toți identic.
Și de aici, a ieșit un circ dincolo de orice imaginație, iar meciul
s-a anulat pe motive de “rasism”?!? 📷📷📷

Senegalezul ăla, “tipul cel negru”, a avut o criză de identitate în direct. A început să urle “rasism”, intr-un spectacol grețos. Probabil că se credea vreun urmaș al vikingilor, blond cu ochi albaștri în loc de negru.
Mai mult președintele Turciei, retardatul ăla de Erdogan, iese la declarații să condamne “rasismul” romanilor.
Al romanilor, da? 📷📷📷

Băi fraților, “noaptea minții” e puțin spus. Acești apărători ai drepturilor omului, aceste ființe pacificatoare și luptători ai luminii, adică turcii, au ajuns să condamne rasismul românilor în timp ce mai omoară niste kurzi si sirieni…??? Poate nu ați înțeles bine, deci Erdogan condamnă rasismul romanilor!!! 📷📷📷
Mă ia durerea de cap!

Dragă domnule COLȚESCU, nu ați gresit cu nimic! A greșit lumea asta defectă care a ajuns să vadă rasism și unde nu există.
Lumea asta defectă care ne impune reguli aberante și încearcă să facă din normal anormal. Dacă arbitrai în Africa și ți-ar fi zis cei de acolo, “arbitrul cel alb” sunt sigur că NU te-ai fi simțit jignit și nici nu făceai vreo criză. Pentru că ești alb și NU e nicio rușine la fel cum a fi negru înseamnă negru si NU e nicio rușine.

Citește și:  Edward Snowden: Guvernele se folosesc de COVID-19 pentru a ne „monitoriza așa cum nu au mai făcut-o niciodată”

Rasismul în sine a fost justificat până la un punct. Și pe bună dreptate există motive să condamnăm rasismul. Însă ceea ce trăim acum nu are nicio legătura cu rasismul. De la un principiu normal de a respecta orice om fără a ține cont de culoarea pielii, am ajuns într-o realitate distopică în care cuvantul “negru” este scos din vocabular, în care sunt scoase cărți din biblioteci și se modifică istoria. Agresivitatea cu care ni se impun tot felul de reguli aberante în numele rasismului nu duce decât la efectul contrar.

Poate să îmi închidă contul Facebook, poate să mă blocheze Zuckerberg dar este prea mult. S-a depășit orice limită cu prostia asta și efectul este exact invers.

Sunt convins că și francezul de rând crede fix la fel ca mine dar îl forțează legislația tâmpită să tacă așa cum incearca CNCD-ul sa bage pumnul în gura oricui in Romania.

Mesajul meu este pentru toți ăștia care se “cațără” pe rasism ca să ne impună “new normal”.📷

Tags

Articole similare

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close